A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Bumeráng Sziget társasjáték Harc az Öblökért kiegészítővel

Cikkszám: RG-rg000087-I

Kategória: Stratégiai társasjáték

Szállítás: 1-2 munkanap


Játékosszám: 2~6 fő

Ideális játékosszám: 4 fő

Nyelv: Magyar

Játékidő: 45~90 perc

Életkor: 12

Javasolt életkor: 12

Összetettség: Haladó

Nyelvfüggőség: Közepes

Mechanika: Pakliépítés, Mozgatás, Területfoglalás, Kő-papír-olló, kockadobás

  • Azonnali készleten
16 990 Ft

Termékismertető

Merülj el a Bumeráng Sziget mitikus világában, ahol a főisten, Bumi dühének következményeként a sziget darabokra szakadt, és az így keletkezett új szigeteken az ott élő törzsek között újra kirobbant a harc a területekért. A "Harc az Öblökért" kiegészítő egy új dimenziót ad a Bumeráng Sziget társasjátékhoz, ahol a stratégia és a hősies küzdelem kerül előtérbe.

Játéktér és alapszabályok

A Bumeráng Sziget darabjaira szakadt, és ezen a frakcionált területen hat eltérő törzs – bátor törzsfőnökökkel, erős varázslókkal és rejtélyes átjárókkal felszerelve – készül megvívni a hatalomért folyó harcot. A játékosoknak ki kell választaniuk a saját törzsüket, és stratégiai ügyességgel, valamint tárgyalási készséggel kell területeket hódítaniuk és védeniük a többi játékos kihívásaival szemben.

A játék célja

A cél egyszerű: az a sereg nyer, amelyik először teljesíti a bátor küldetését, amit a játék elején kapott. Ez a küldetés lehet területek vagy öblök meghódítása a játéktáblán, ellenséges erők (törzsek) legyőzése.

Speciális karakterek és képességek

A törzsfőnökök, varázslók mind egyedi képességekkel bírnak, amelyek kulcsfontosságúak lehetnek a győzelem eléréséhez. Természetfeletti ereje például képes megfordítani a csata kimenetelét, míg titkos átjárók teszik lehetővé a gyors mozgást a szigetek között, ami stratégiai előnyt jelenthet.

Interaktív és dinamikus játékélmény

A "Harc az Öblökért" kiegészítő dinamikusabbá és változatosabbá teszi a Bumeráng Sziget társasjátékot, új stratégiákat és játékstílusokat kínálva. A játékosoknak nemcsak az ellenségekkel kell szembenézniük, hanem a  törzsi politika kihívásaival is meg kell küzdeniük. Már nem csak a szárazföldi területeket kell figyelemmel kísérni, hanem az Öblöket is meg kell hódítani.

Kiknek ajánlott?

A játék kiváló választás a stratégiai társasjátékok kedvelőinek, akik szeretik a törzsi rivalizálásokat, háborús, mitikus elemekkel tarkított játékokat. Ideális családi és baráti összejövetelekre, különösen azok számára, akik élvezik a mélyebb, gondolkodtató játékélményt és a taktikai csatározásokat.

Csatlakozz te is a Bumeráng Sziget törzseihez, és vívd meg a saját csatádat a "Harc az Öblökért" kiegészítővel!

Termékjellemző alapján keresnél?


Népszerű termékek

Frostpunk: a társasjáték
49 990 Ft
Café társasjáték -10%
6 740 Ft7 489 Ft
Everdell: Gyöngypatak kiegészítő -10%
17 991 Ft19 990 Ft
Heat – Padlógáz társasjáték -10%
23 391 Ft25 990 Ft