Szállítás

Átvételi lehetőségek:

  • Házhozszállítás futárszolgálattal
  • Szállítás GLS csomagpontra
  • Szállítás GLS csomagautomatába
  • Házhozszállítás MPL futárszolgálattal (5500 Ft minden, +3 nap szállítási idő, előre fizetés esetén)

A vásárolt termékek kiszállítását a GLS futárszolgálat végzi. A csomagokat igény szerint házhoz vagy munkahelyre is kiszállítjuk. A speciális igényeket kérjük a rendelés során jelezze munkatársaink felé!

A csomag összekészítési ideje a feldolgozástól számított 1-4 munkanap!  (Attól függően, hogy melyik termék kerül a kosárba) Abban az esetben, ha a szállítás valamiért ettől eltérne, munkatársaink felveszik önnel a kapcsolatot. A szállítási idő a csomag FELADÁSÁTÓL számítva garantált 2 munkanap.  

Díjak:

0-25 000 Ft-ig: bruttó 1590 Ft
25 000 Ft-tól ingyenes

Utánvétes fizetési mód: bruttó 490 Ft

Csomagpontra a kiszállítási díj: 1390 Ft (Kizárólag előre fizetéssel lehetséges)

Csomagautomata: 1390 Ft (Kizárólag előre fizetéssel lehetséges, illetve akkora méretű terméka, ami befér a csomagautomazába)

A kiszállítást végző futárnál készpénzzel, illetve bankkártyával is fizethetnek.

GLS csomagpont választása esetében a következő helyszínekre tudunk szállítani: http://www.csomag.hu/csomagpont-kereso (GLS csomagpontra kizárólag átutalásos, vagy bankkártyás fizetési mód választása esetén kérhető a csomag)

 
 
FONTOS: Amennyiben csomag átvételekor bármilyen külső sérülést észlelnek, úgy a futár jelenlétében bontsák ki a csomagot! Amennyiben sérülés látható a terméken, úgy ne vegyék át az árut, hanem a futárral juttassák vissza számunkra!  Mi a lehető legrövidebb időn belül gondoskodunk a cseréről és utánajárunk a keletkezett sérülés okainak.  

Fizetési módok:

  • Bankkártyás online fizetés
  • Átutalással előre fizetve - 10402128-549545151-50481000 (K&H Bank)
  • Utánvéttel (+490 Ft)

A megrendelt terméket vagy termékeket minden esetben a Gamefun.hu webáruház munkatársa csomagolja, így csökkentve a szállításból adódó sérülés lehetőségét.

 

Kérem, hogy a rendelése leadásakor vegye figyelembe a fentieket, ennek tudatában adja le rendelését!!!