A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

A mars - idegen invázó társasjáték kiegészítő

Cikkszám: GF-DEL34647

Kategória: Stratégiai társasjáték

Szállítás: 1-2 munkanap


Játékosszám: 1-5 fő

Nyelv: Magyar

Játékidő: 80-150 perc

Életkor: 14

Javasolt életkor: 14

Összetettség: Profi

Nyelvfüggőség: Független

Mechanika: Zárt draft, Játék végi bónuszok, Lapkontroll, Bevétel, Hexagonális rácsok, Mozgatás, Készletgyűjtés, Lapka lehelyezés, Munkás lehelyezés, Kooperatív

  • Azonnali készleten
  • Ingyenes szállítás
23 391 Ft25 990 Ft

Termékismertető

Amint elkezdtétek létrehozni az első telepet a Marson, felfedeztétek, hogy nem vagytok egyedül a galaxisban… és hogy nem látnak szívesen sehol a Földön kívül. Játszd el a Marsot elérő emberi civilizáció ismerős szerepét, vagy az ellenoldalét, ami harcol, hogy megelőzze ezeknek a lényeknek a terjedését, ami megfertőzi a galaxis összes lakható bolygóját!

A Mars: Idegen invázió egy valamelyest kooperatív kiegészítő A Mars játékhoz. Ez a doboz Nathan Morse történetének négy fejezetét tartalmazza, és minden rész lehetővé teszi, hogy más módon játszd a Vital Lacerda által tervezett játékot. Játszhatsz egy mindenki ellen; teljesen kooperatív módon; és még szólóban is, ha szeretnél, a fejezettől függően. Négy friss és többször újrajátszható mód, hogy létrehozz telepeket A Marson!

Termékjellemző alapján keresnél?