A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Witchstone társasjáték

Cikkszám: RS-HUWITRS

Kategória: Stratégiai társasjáték

Szállítás: 1-2 munkanap


Játékosszám: 2~4 fő

Ideális játékosszám: 3 fő

Nyelv: Magyar

Játékidő: 60~90 perc

Életkor: 12

Javasolt életkor: 12

Összetettség: Haladó

Nyelvfüggőség: Független

Mechanika: Játék végi bónuszok, Hexagonális rácsok, Hálózat és útvonalépítés, Nyílt draft, Pontról pontra mozgás, Lapka lehelyezés

  • Azonnali készleten
13 491 Ft14 990 Ft

Termékismertető

Jártas vagy az okkult tudományokban? Mindig is fejleszteni akartad varázserődet? Akkor kedves varázsló és kedves boszorkány... egy emberek által ismeretlen helyre vezetlek téged, egyszerű halandó be se teheti a lábát erre a szent helyre. Itt található minden mágia forrása a Boszorkánykő, de nem csak Te vágysz a kristály szinte végtelen hatalmára. Találd meg az utat a szövevényes energia hálózatban - használj fel minden tudást és stratégiát, hogy a mágusok élvonalából a Mesteri címhez juss! Bizonyítsd, hogy a Te győzelmed egy új korszak kezdete lesz!
 

Játék célja:

Alkossátok meg a varázsigéiteket az üstötök segítségével és növeljétek az energia hálózatot! De ne csak a mágikus kristályokra koncentráljatok, a győzelem bebiztosításához a próféciák is fontosak! Hozzátok ki az adott helyzetekből a legtöbbet, így lesz esélyetek, hogy a 11 forduló alatt a legtöbb győzelmi pontot összegyűjtsétek.

Legyél Te a Boszorkánykő Mestere!

Játék menete:

A játékosok elfoglalják a Boszorkánykő körüli négy torony egyikét, innen indultok

A kezdőjátékossal kezdve a játék az óramutató járásával megegyezően halad. A körödben a paravánod mögötti 5 varázslatlapka közül válassz egyet és azt helyezd az üstöd 2 üres mezőjére. (Az üstben található 6 mező, amin nyomtatott akciószimbólumok láthatóak, nem szabad letakarni.) Minden varázslatlapkán 2 különböző akciószimbólum látható - ezeket az általad választott sorrendben hajthatod végre.

 

Akció típusok:

  • energia akció - köss össze helyszíneket energiával. Ezekért 1,3 vagy 6 győzelmi pontot kapsz és ezeken keresztül mozgathatod a boszorkányaidat.
  • boszorkány akció - tornyod mellé fektess boszorkányokat és mozgasd őket a királygömb egy másik - összeköttetésben álló helyszínére.
  • pentagram akció - lépj előre a pentagramon és szerezz bagolylapkát (3-7 győzelmi pont értékben) továbbá különleges varázslatlapkákat.
  • kristály akció - mozgasd az üstödben lévő kristályokat, aktiválj további akciókat a kristályok üstön kívülre mozgatásával.
  • varázspálca akció - lépj előre a varázspálca sávon, juss ezáltal további bónuszakciókhoz
  • tekercs akció - vegyél el egyet a kihelyezett tekercsek közül (ezek lehetnek próféciák vagy megerősítő varázslatok egyaránt)
     

A játék vége:
 

A játék 11. forduló után ér véget - minden játékosnak pontosan 4 varázslatlapkája marad a paravánja mögött.

Pontok járnak: a saját bagolylapkákért, saját mágiazsetonokért (2-2 győzelmi pontot ér), saját tekercsekért (nem felhasznált megerősítő varázslat után 2-2 győzelmi pont és nem beteljesített prófécia után 1-1 győzelmi pont jár)
 

legtöbb győzelmi pontot gyűjtő játékos lesz a Boszorkánykő új mestere!
 

De akkor se csüggedj, ha kezdőként egy profi mágia mesterre kerülsz össze, a játék felkészült erre is. A tapasztaltabb játékosok

Termékjellemző alapján keresnél?