A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Kib@szott dilemma partijáték

Cikkszám: RS-BLAGDRS

Kategória: Party társasjáték

Szállítás: 1-2 munkanap


Játékosszám: 2-10 fő

Nyelv: Magyar

Játékidő: 20 perc

Életkor: 16

Javasolt életkor: 16

Összetettség: Egyszerű

Nyelvfüggőség: Függő

Mechanika: Kapcsolódások, Kérdések és válaszok, Történetmesélés, Szavazás

  • Azonnali készleten
7 990 Ft

Termékismertető

A kib@szodt dilemma nem a döntés súlyáról, hanem a humoráról szól. Te beleugrasz a legnagyobb őrültségekbe egy csekély jutalomért? De vajon a többiek utánad ugranak a kútba?
 

Rengeteg dilemma, neked pedig csak nevetni kell. Készen állsz?
 

Itt minden kib@szodt játékost dilemma elé állítjuk.
 

A választás: az éppen soron lévő játékostól balra és jobbra ülő személy húz 3-3 kártyát (az egyik menő kártyát, a másik szívás kártyát.) A menő kártyákkal rendelkező játékos választ 1-et a 3 kártya közül, hangosan felolvassa, majd lehelyezi a DE kártya baloldalára.

A kib@szodt játékos szigorúan a legelbűvölőbb hangján felolvassa a dilemmát.
 

A szavazás: a játékosok megpróbálják kitalálni, hogy a kib@szodt játékos vajon elfogadja vagy visszautasítja-e a dilemmát. (Itt csak a hüvelykujjatokkal kell jelezni a döntéseteket, ha felfele fordul, akkor elfogadja, ha lefelé akkor elutasítja.)
 

Az eredmény: Akik a kib@szodt játékossal megegyező módon szavaztak, kapnak 1 pontot. A játékos sosem kap pontot... az kib@szodt nagy család lenne!

Majd a kör balra megy tovább.

A játék vége: a játék véget ér, ha 3-6 játékos esetén, mindenki kétszer volt kib@szodt játékos. 7-10 játékos esetén pedig,  ha mindenki egyszer volt kib@szodt játékos. A legtöbb pontot gyűjtő játékos lesz a győztes. Döntetlen esetén a döntetlent elérő játékosok mindegyike kib@szodt győztes lesz!
 

Na hogy döntesz? Bevállalod a kínos pillanatokat is?

Termékjellemző alapján keresnél?