Valentin-napi Beszélgetős Játékok Pároknak - 1. Rész: Mély beszélgetések
Olvasási idő: csak ~2 perc

Valentin-napi Beszélgetős Játékok Pároknak - 1. Rész: Mély beszélgetések

Ahogy közeledik Valentin-nap, sokan gondolkodunk azon, hogyan tegyük különlegessé. Ez a nap nem csak az ajándékozásról szól, hanem arról is, hogy minőségi időt töltsünk el szeretteinkkel. 

 
 

A beszélgetés meghittségének és az intim pillanatoknak megteremtéséhez tökéletes választás lehet egy-egy szuper beszélgetésindító társasjáték. Oldalunkon számos lehetőség közül választhattok, de most három különleges játékot ajánlunk, amelyek garantáltan feldobják a Valentin-napot!

 

KÖRVONAL — AZ ŐSZINTESÉG JÁTÉKA

Az Őszinteség Játéka egy kiváló választás azoknak a pároknak, akik szeretnék még jobban megismerni egymást. A játék célja, hogy őszinte, néha kényes témákat is felvetve erősítse a köztetek lévő köteléket. 

A Körvonal mára már egy 12 játékból álló termékcsaláddá nőtte ki magát. A játékok beszélgetésindító kártyákat tartalmaznak, de van kifejezetten párkapcsolatokra épülő változata is. 

Akár friss kapcsolatban vagyunk, akár már egy sokévnyi házasságban, mindig van mit megbeszélnünk. A Körvonal ehhez nyújt segítséget. 

Az izgalmas és provokatív kérdések garantáltan minőségi beszélgetéseket generálnak. A kérdésekre nincs jó, vagy rossz válasz, az őszinteség az egyetlen betartandó szabály. Próbáljátok ki Ti is!

 

FEKETE TÖRTÉNETEK: SZEX & VÉR

Szerelemben és háborúban mindent szabad! - valami ilyesmit gondolhattak a fekete történetek jelen kiadásában lévő történetek szereplői is. Ez a játék egy merészebb hangvételű választás, amely pikáns és izgalmas történetekkel fűszerezi meg az estét. 

A "Szex & Vér" változat a Fekete Történetek sorozatból kifejezetten felnőtteknek szól, és garantáltan szikrát hoz a beszélgetésekbe. 

Egy mesélő van, aki ismeri a történetet, de csak egy mondatot olvas fel belőle a másiknak (vagy többieknek) pedig ki kell találni, mi is rejlik a sejtelmes megfogalmazás mögött. Mindezt úgy, hogy a mesélő csak az „igen”, „nem” vagy „nem releváns” válaszokat adhatja.

A történetek megoldása közös gondolkodást és együttműködést igényel, így nem csak a beszélgetést, hanem a páros összhangját is erősíti. Vajon ki tudod találni a teljes történetet mindössze egyetlen mondatból? Próbáld meg!

 

KÖRVONAL: TE ÉS ÉN — A LEGSZEMÉLYESEBB AJÁNDÉK

Ha szeretnél valami igazán különlegeset ajándékozni, ne keress tovább! A Te és én kivételesen nem egy játék, hanem 50 kártya, amiket neked kell kitöltened, és továbbadnod valakinek, aki fontos számodra, és szeretnéd egy igazán személyes ajándékkal meglepni.

Annyi a feladatod, hogy ráírod a kártyákra a legkedvesebb közös emlékeidet azzal az emberrel, akinek adni szeretnéd, vagy leírod, miket szeretsz benne a legjobban. 

Aki kibontja, egészen biztos, hogy nagyon boldog lesz a sok kedves üzenettel, amiket benne fog találni. Ajándékozz szeretetet!

 

Ne felejtsétek el, hogy oldalunkon számtalan játék vár rátok, amelyek tökéletesek lehetnek egy Valentin-napi programhoz. Egy jó játék nemcsak szórakoztató, de egyúttal lehetőséget ad arra, hogy még közelebb kerüljetek egymáshoz. Hamarosan érkezünk még egy ajánlóval, amiben kifejezetten ketten játszható szórakoztató játékokat gyűjtünk majd össze!


Címkék

Valentin-napi Beszélgetős Játékok Pároknak - 1. Rész: Mély beszélgetések