A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Klask ügyességi társasjáték-magyar változat

Cikkszám: RS-MAR40630

Kategória: Ügyességi/Gyorsasági társasjáték

Szállítás: 1-4 munkanap


Játékosszám: 2~2 fő

Ideális játékosszám: 2 fő

Nyelv: Magyar

Játékidő: 10~10 perc

Életkor: 8

Javasolt életkor: 6

Összetettség: Egyszerű

Nyelvfüggőség: Független

Mechanika: Valós idő

  • Raktáron
17 991 Ft19 990 Ft

Termékismertető

"Pimaszul egyszerű, ügyességi sportjáték - azonnali élmény és fergeteges szórakozás!" - Győri Zoltán és Réka, Mit játsszunk? Vlog

Klask egy tökéletes ötvözete a léghokinak és a csocsónak. Két játékos játszhatja egyszerre, mindketten a játék-asztal-tábla alól irányítják a saját mágneses bábujukat, és megpróbálnak az ellenfél „lyukábagólt lőni. Ezt azonban nehezíti a felezővonal mentén elhelyezett három mágneses, fehér „gömböc”, amiből ha bárkire kettő rátapad, az ellenfele pontot szerez. Akkor is pontot szerez az ellenfél, ha bárki a játék hevében a saját kapujába húzza a bábuját, vagy az asztal alatti mágnest kirántja a figura alól, ami az ellenfél térfelére repül. Erre sajnos többször fog sor kerülni, mint azt szeretnénk, főleg az első meccsek során, de persze ezt sosem fogjuk bevallani később.

Mivel abszolút nem- és kor független játék, bárkinek nagyszerű szórakozást tud nyújtani. Ugyanúgy le tudja kötni a nagyszülőt, mint az unokátkisfiút és nagylányt, könnyű hordozhatósága és csocsóhoz való hasonlósága miatt ideális kocsmajátéknak is, de ugyanígy megállja a helyét házibulikbantársasjátékos esteken parti játékként, sőt, családi körben is népszerű. El kell dönteni, ki mosogasson, vagy ki vigye ki a szemetet? Egy gyors Klask meccs, és a vesztes már végezheti is a házimunkát.

Ne maradj ki te sem a Klask nyújtotta szuper élményből. Klask – csak addig játék, amíg nem te állsz nyerésre!

"Szuper addiktív, akármelyik ismerősöm játszott eddig vele, mind imádták - akkor is, ha csúnyán kikaptak!" - Kim Vandenbroucke, the Game Aisle

Termékjellemző alapján keresnél?


Népszerű termékek

Kluster S mágneses társasjáték -10%
7 191 Ft7 990 Ft
Katapult csata
18 490 Ft
Klask 4 -10%
29 691 Ft32 990 Ft