Kérdése van? Hívjon minket! +36709460214

Blog

Teltház az 1. Klubnapon!

2023.03.02 15:28
Teltház az 1. Klubnapon!

Izgalmas, felejthetetlen élmény, melyre mindig emlékezni fogunk! Teltházzal zártuk első klubnapunk, köszönjük Nektek!

Sziasztok!

Az első alkalommal az ember mindig izgul. Az első csók, az első randi előtt, vagy akár az első munkanapon. Én is így voltam. Egész héten tervezgettem, hogy minden jól menjen péntek este. Aznap már korán megérkeztem a Csepeli Napközis Táborba, hogy kipakolhassak, elrendezgethessem a termet és szerencsére a társaim is nagy segítségemre voltak ebben is. Még hivatalosan lett volna vagy fél óránk kezdésig, de az első páros már meg is érkezett és bele is vetettük magunkat a társasokba.

 

Mire felpillantottam már újabb és újabb játékosok jöttek, egyre több asztal lett foglalt és kerültek elő a jobbnál jobb dobozok és terítettük ki a táblákat, választottunk bábukat, csörögtek a kockák, és nevetéssel töltöttük meg a termet. Mire újra felpillantottam már esteledett, a csapatok már összeszoktak, de a játék öröme továbbra is ott uralkodott felettünk.

 

Szerintem sosem felejtem el ezt az alkalmat! Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki eljött, örülök neki, hogy ilyen jól éreztétek magatokat és engedjétek meg, hogy pár sort megosszak a visszajelzésekből:

 

„Teljesen jó volt a kínálat, kicsiknek-nagyoknak egyaránt”

„Rendben volt a hely, nagy volt a választék, segítőkészek voltak a játékmesterek, és hagytak nyerni :-)”

„miattatok vettem meg egy új játékot. Ha nem tudom kipróbálni, most szegényebb lennék egy élménnyel”

„nem is gondoltam volna, hogy ilyen sokáig leszünk, úgy elrepült az idő.”

 

 

Ezúton be is jelenthetem, hogy a következő alkalom 2023.03.17-án lesz. A jelentkezés megint regisztrációhoz kötött, tehát kérlek írjatok a laci@gamefun.hu-ra nekem, ha jönnétek, amelyben jelöljétek meg, hogy kb. mikor és hányan jönnétek! Már most várom! A játékok listáját később közzétesszük, de elárulom, lesznek nagyon új játékok és számos régi klasszikus, ritkaság is! ;)

 

Játékokban gazdag napot Nektek!

Gamefun Laci