A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Vámpír: A Maszkabál - Riválisok társasjáték

Cikkszám: GF-DEL34762

Kategória: Stratégiai társasjáték

Szállítás: 1-4 munkanap


Játékosszám: 2-4 fő

Nyelv: Magyar

Játékidő: 30-70 perc

Életkor: 14

Javasolt életkor: 12

Összetettség: Gamer

Nyelvfüggőség: Függő

Mechanika: Pakliépítés

  • Külső raktáron
18 990 Ft

Termékismertető

A Vámpír: A Maszkabál - Riválisok egy bővíthető kártyajáték 2-4 játékos részére, melynek a népszerű szerepjáték, a Sötétség Világa ad otthont. Minden játékos egy vámpírkotériát vezet az utcákon zajló konfliktusokba, és rajtuk keresztül törekszik agendája teljesítésére, titulusokat szerezve, új vámpírokat felbérelve és cselszövéseket végrehajtva. Teljesítsd agendádat vagy pusztítsd el Riválisodat, és ezzel együtt foglald el méltó helyedet a város élén!
Ez az Alapdoboz 4, játékra kész vámpírpaklit tartalmaz, melyek különböző klánokat mutatnak be: Toreador, Brujah, Ventrue és Malkavita. Minden benne van, ami legfeljebb négy játékos számára szükséges lehet, hogy megkezdhessék ármánykodásaikat az uralkodásért. Bővíthető kártyajátékként, később új vámpírok, klánok és stratégiák megjelenésével még mélyebbre merülhetsz a Sötétség Világában.

Termékjellemző alapján keresnél?