A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Narcos (magyar kiadás) társasjáték

Cikkszám: GF-DEL34563

Kategória: Stratégiai társasjáték

Szállítás: 1-4 munkanap


Játékosszám: 2-5 fő

Nyelv: Magyar

Játékidő: 75-100 perc

Életkor: 18

Javasolt életkor: 14

Összetettség: Gamer

Nyelvfüggőség: Függő

Mechanika: Rejtett mozgás, Fogd és vidd, Pontról pontra mozgás, Titkos egység lehelyezés, Csapatjáték, Szupererők

  • Külső raktáron
18 990 Ft

Termékismertető

A NARCOS játék évadok sorozatából áll, melyben egy játékos irányítja a fortélyos Főnök törvénytelen vállalkozását, a többi játékos pedig egy valószínűtlen szövetség egy-egy tagjának szerepét ölti magára, melyek igyekeznek elcsípni a Főnököt. A Főnök játékos trükközik, félre-vezet és fenyeget, hogy manipulálja a táblán található információkat, és hogy titokban tartsa a rejtekhelyét, miközben ő akar lenni az Kolumbia elnöke, illetve titkos célokat próbál meg eljesíteni, hogy megszerezze a fennhatóságot az egész ország felett. Eközben a többi játékos vadászó frakciói, például az elszánt DEA, vagy a ravasz Cali-kartell mindent megtesznek, hogy nyomokat gyűjtsenek célpontjuk valódi tartózkodási helyét illetően, és hogy végre elkapják őt! 

A NARCOS játékban az évadok végének közeledtével a Főnök elégedetten tekinthet végig alvilági birodalmán... vagy legyőzötten ül a rács mögött!

Termékjellemző alapján keresnél?


Népszerű termékek

Frostpunk: a társasjáték
49 990 Ft
Erőd társasjáték
12 490 Ft
Csodaország csatái társasjáték -14%
24 071 Ft27 990 Ft
Róma dicsősége társasjáték
34 990 Ft