A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Endeavor: Az ismeretlen vizek hódítói társasjáték

Cikkszám: RS-BIGENRS

Kategória: Stratégiai társasjáték

Szállítás: 1-14 munkanap


Játékosszám: 3-5 fő

Nyelv: Magyar

Játékidő: 90 perc

Életkor: 12

Javasolt életkor: 12

Összetettség: Haladó

Nyelvfüggőség: Független

Mechanika: Területfoglalás, Lapkontroll, Nyílt draft, Készletgyűjtés

  • Külső raktáron
  • Ingyenes szállítás
29 990 Ft

Termékismertető

Gazdagon térsz-e vissza a vitorlák szárnyán?

Lelki szemeid előtt látod egy birodalom képét, melyben sosem nyugszik le a nap, határai átérik a teljes glóbuszt, kultúrája minden partra kiterjed. E célt csak áldozatok árán lehet elérni. De történjék akármi, amint vitorlát bontasz, téged már nem tántoríthat vissza semmi ettől a küldetéstől.
 

Ez a társasjáték a visszarepít Európa, sőt az egész világ legkalandosabb korszakába, a kihajózás korába! Olyan kor ez, ahol kereskedelmi társaságok országokat megszégyenítő vagyonra és hatalomra tettek szert, s ahol kalózok állami engedélyekkel fosztogattak. A játék a történelmi felelősségtudat révén nem hagyta ki a rabszolgaság tényét sem, azonban ezt mindenki eldöntheti, hogy beilleszti-e a játékmenetébe vagy sem. 
 

Állítsd össze flottádat, érj el korábban Európától elzárt régiókat, alakíts ki kapcsolatokat, lendítsd fel a kereskedelmet és használd ki a gyarmatokban rejlő lehetőségeket, hogy a Te birodalmadról beszéljenek még évszázadok múltán is! A játék 7 fordulón keresztül zajlik és a fő játéktáblán 5 különböző akció közül választhatsz: elfoglalhatsz városokat, szállíthatsz mindenféle árukat, növelheted befolyásodat, hogy több lapot kapj, támadhatsz más játékos által irányított hajózási csatornát és fizethetsz a munkásaidnak, hogy odahaza se legyenek problémáid. De melyik akciót mikor érdemes kijátszanod?

 


A személyes játéktábládon pedig 4 pálya közül választhatsz: ipari pálya, egy kulturális pálya, egy gazdagság és egy befolyás pálya, amiket fejlesztened kell.  Hogyan építed fel a stratégiád és tudod-e magad hozzá tartani?

A mára klasszikussá vált és népszerű Endeavor eme felújított változatában az emberi történelem egyik, ha nem a legizgalmasabb kora vár.  Az első kiadáshoz képest változott a játékostábla, néhány átdolgozással is bővült a játék és persze grafikailag is sokkal modernebb és még  élvezetesebb játékot kapunk. A dobozban egy nagyon látványos dombornyomott insert tárolót is találhatsz.  Ragadd meg a vitorlát és irány a megannyi lehetőség!

Termékjellemző alapján keresnél?