A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Barcelona társasjáték

Cikkszám: GF-DEL34735

Kategória: Stratégiai társasjáték

Szállítás: 1-4 munkanap


Játékosszám: 1-4 fő

Nyelv: Magyar

Játékidő: 60-90 perc

Életkor: 14

Javasolt életkor: 12

Összetettség: Gamer

Nyelvfüggőség: Független

Mechanika: Játék végi bónuszok, Lapka lehelyezés, Munkás lehelyezés

  • Külső raktáron
  • Ingyenes szállítás
27 990 Ft

Termékismertető

A Barcelona játékban a 19. századi Barcelonában a város új kibővítésén dolgozó építők szerepét fogjátok betölteni. A fő célotok az épületek felépítése lesz, amelyek befogadják azokat a polgárokat, akik el akarják hagyni a régi várost, és eközben utcákat is fogtok építeni, villamosvonalakat és közszolgáltatásokat hoztok létre. Akár úgy is dönthettek, hogy felfedezitek a modernizmust, egy új építészeti és művészeti stílust, amely egyre népszerűbb a gazdagok körében.

 

  1. Helyezzétek polgáraitokat egy kereszteződésre, hogy aktiváljátok 2 vagy 3 egyedi akció kombinációját.
  2. Építsétek fel Barcelona új kerületét, új utcákat, villamosokat, kereszteződéseket, macskaköveket, közszolgáltatásokat és lélegzetelállító városképet létrehozva.
  3. Adjatok hozzá több új épületben élő polgárt a város lakosságához, kövessétek Ildefons Cerdà kívánságait, vagy dacoljatok vele, és szerezzetek pontokat a változó célokért, ahogy a játék a kielégítő végkifejlet felé halad.

Termékjellemző alapján keresnél?