A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

A fehér várkastély társasjáték

Cikkszám: RS-DETWCRS

Kategória: Stratégiai társasjáték

Szállítás: 1-2 munkanap


Játékosszám: 1-4 fő

Nyelv: Magyar

Játékidő: 80 perc

Életkor: 12

Javasolt életkor: 12

Összetettség: Gamer

Nyelvfüggőség: Közepes

Mechanika: Kockadobás, Nyílt draft, Változatos előkészületek, Munkáslehelyezés

  • Azonnali készleten
10 989 Ft

Termékismertető

Te mit tennél meg a hatalomért?

A gém kecsesen szeli át Himedzsi égboltját, míg a daimjó (a helyi földesúr), a fehér várkastély tetejéről figyeli, ahogyan szolgái dolgoznak. A kertészek a tó mellett munkálkodnak, ahol a különleges koi pontyok úszkálnak, a harcosok őrt állnak a falakon, és az udvaroncok már a kapuknál tolonganak, hátha bekerülhetnek a bíróság legbelső köreibe. Éjszaka a lámpásokat meggyújtják, és a munkások klánjukhoz térnek vissza.

A fehér várkastélyban a játékosok a klánok közül irányítanak egyet-egyet, versengve a hatalomért a legtöbb győzelmi pontért.

De ehhez szükségük lesz minél nagyobb befolyásra az udvarnál, bátran kell kezelniük az erőforrásaikat, és a munkásaikat a megfelelő helyen és időben kell elhelyezniük.

A fehér várkastélyban kisebb klánok vezetőiként versengtek a különböző pozíciókért és a klánotok jövőjéért. A siker kulcsa a ravasz és jól időzített erőforrás-gazdálkodás, valamit a családtagok megfontolt lehelyezése a himedzsi várkastélyon belül.

 

Tervezz alaposan, használd ügyesen a kockákat, és helyezd le taktikusan a munkásaidat. Gyűjts nyersanyagotképezd a harcosaidat és juttasd minél közelebb az udvaroncaidat a daimjó trónjához. Ahogy azt a himedzsi várkastély bebizonyította: csak a legnagyobbak kerülnek be a történelemkönyvekbe.


Itt az idő fejest ugrani az impozáns középkorba!

Termékjellemző alapján keresnél?