Kérdése van? Hívjon minket! +36709460214

Blog

Tippek-trükkök: Robbanó Cicák

2023.01.03 09:58
Tippek-trükkök: Robbanó Cicák

A Robbanó Cicák minden korosztály számára kellemes kikapcsolódást nyújt. Akár gyermekek, akár felnőttek önfeledt pillanatokat tölthetnek el egymás társaságában e játék mellett. Rendkívül sok órát töltöttem családtagokkal és barátokkal, íme a tapasztalatok:

-A játék elején nem érdemes vaktában lövöldözni és elszórni a kártyáinkat. Igazából egészen addig védettek vagyunk, míg van Hatástalanítás a kezünkben. Ehelyett gyűjtögessük a kártyákat, amíg csak lehet, nincsen kézben tartott lapkorlát.

-A játék kulcsa a Hatástalanítás. Mindig törekedj arra, hogy legyen legalább egy a kezedben. Ne mutasd meg, hogy hol tartod vagy hova teszed, vagy amennyiben húznak tőled, úgy előbb keverd meg a kezedben lévő kártyákat.

-Bár többnyire 3 azonos kártyával kijátszott kombó esetén Hatástalanítás kártyát fogsz kérni, a játék vége felé néhány esetben jobban járhatsz egy Támadás vagy Célzott Támadás kártyával.

-Ha van a kezedben Hatástalanítás és az összegyűlt Támadásokból már 6-8 kártyát kellene húznod, ne ijedj meg! Lehet ezzel csak több kártyát nyersz, mint amennyit vesztesz.

-Ne félj néhány speciális kártyát kombókra elhasználni. Sokszor a Jövőbe látás és az Újrakeverés kevésbé hatásos, mintha valakitől szermányolnál egy Hatástalanítást.

-Ha van elég Ugrás, Támadás és Hatástalanítás kártyád, akkor célszerű lehet a Robbanó Cicát felülre rakni, akár nyilvánosan is. Így a többiek rákényszerülnek arra, hogy elhasználják az Ő speciális kártyáikat. Ez veszélyes üzem, de olykor jó taktika lehet.