A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

OMFG! partijáték

Cikkszám: RS-CGOMFGRS

Kategória: Party társasjáték

Szállítás: 1-14 munkanap


Játékosszám: 3-8 fő

Nyelv: Magyar

Játékidő: 30-60 perc

Életkor: 18

Javasolt életkor: 18

Összetettség: Egyszerű

Nyelvfüggőség: Függő

Mechanika: Fogadás/blöff

  • Külső raktáron
5 989 Ft

Termékismertető

A játék célja:

Szerezz elsőként 25 pontot. Pontokat szerezni blöffölőként és blöffkeresőként is tudsz. Míg az előbbi szerepben azért kapsz pontot, ha átvered a játékostársdaidat, akik emiatt rosszul tippelnek. Blöffkeresőként pedig akkor kapsz pontot, ha felfeded a blöffölőt és helyesen tippelsz.

Játék menete:

Az első körben minden játékos felhúz egy kártyát valamelyik pakliból úgy, hogy a többiek ne lássák meg a lefelé fordított oldalát. Hagyjatok néhány percet az OMFG! kártyák áttanulmányozására és a gondolkodásra. Ezután minden játékos felolvassa az egyik állítást a kártyáról, vagy ő maga kitalál egy állítást. Mindenkinek el kell döntenie magában, hogy melyik opciót választja:
 

  • A - igazság: olvasd fel ezt az állítást úgy, ahogyan a kártyán szerepel.
  • B - blöff: rukkolj elő egy hamis állítással a témában. Használd a kártyán szereplő mondatkezdést.
  • C - célzott kamu: ez egy alternatív tény, kitalált állítás, ami teljesen igaznak tűnik.
  • D - dupla blöff: találj teljesen egyedül egy állítást. Az állításodat igazítsd a kártyán található témához.


A játékosoknak egymás után következnek sorban, amikor az egyik játékos blöfföl - addig a többiek azt próbálják megállapítani, hogy vajon igazat mond-e vagy sem. Blöffölőként nagyon fontos, hogy ne fedd fel, melyik opciót választottad... érdemes ehhez azt tettetni, hogy nehezen találod a szavakat, mintha nem is felolvasnál, hanem épp kitalálnál egy állítást. Csakis akkor improvizálhatsz, ha a blöfföt vagy a dupla blöfföt választod.
 

Itt számít a figyelem, hiszen egy állítást sem lehet megismételni és visszakérdezni sem. Miután a blöffkeresők hallották az állítást, magukban eldönthetik, hogy melyik opciót választotta a blöffölő. Ha a blöffölő sikeresen átvert mindenkit, akkor megduplázódnak az abban a körben szerzett pontjai. Minden helyesen tippelő blöffkereső két pontot kap függetlenül attól, hogy melyik opció volt a játékban.


A játékot az nyeri, 
akl elsőként eléri vagy meghaladja a 25 pontot.

Termékjellemző alapján keresnél?


Népszerű termékek

Top10 társasjáték
7 990 Ft
Ki20tuk! társasjáték
3 990 Ft
Bumm! társasjáték
13 990 Ft
Szókapocs társasjáték
4 590 Ft