A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Jungle Speed társasjáték

Cikkszám: RS-JSECO01HU

Kategória: Party társasjáték

Szállítás: 1-14 munkanap


Játékosszám: 2-10 fő

Nyelv: Magyar

Játékidő: 10 perc

Életkor: 7

Javasolt életkor: 6

Összetettség: Egyszerű

Nyelvfüggőség: Független

Mechanika: Mintázás, Egyezés keresés

  • Külső raktáron
7 990 Ft

Termékismertető

Itt a dzsungel uralkodik! Legyél te az első, aki megszabadul az összes kártyájától!

Keverd meg a 70 kártyát, majd oszd szét őket képpel lefelé, egyenlően a játékosok között. A saját kártyáitokat rendezzétek pakliba, de ne nézzétek meg őket. Helyezd a totemet az asztal közepére, mindenki számára könnyen elérhető helyre.
 

A játékban egymás után, az óramutató járásának irányában következtek. A körödben fordítsd képpel felfelé a paklid legfelső kártyáját. A következő körödben felfordított kártyát helyezd erre a kártyára, így kialakul a dobópaklid. Csakis az egyik kezedet használhatod kártya fordításához (a másikkal esetleg tarthatod a paklit, ha szükséges), és mindig a többi játékos felé fordíts.

 

Vajon elég szemfüles vagy? Hiszen ha egyezőt látsz akkor ideje felkapnod a totemet. De vigyázz! Ha tévesen ragadod meg a totemet (vagy felborítod), alázatosan vedd magadhoz az összes játékos dobópakliját és az üst tartalmát is, majd tedd a saját paklid aljára.
 

Többet ésszel, mint erővel, de ha igazán gyors vagy nem kell senkivel megküzdened a totemért.
 

Termékjellemző alapján keresnél?


Népszerű termékek