A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Dallamtapadás partijáték

Cikkszám: RS-CHGARRS

Kategória: Party társasjáték

Szállítás: 1-14 munkanap


Játékosszám: 3~20 fő

Ideális játékosszám: 6 fő

Nyelv: Magyar

Játékidő: 30~60 perc

Életkor: 18

Javasolt életkor: 18

Összetettség: Egyszerű

Nyelvfüggőség: Függő

  • Külső raktáron
1 989 Ft

Termékismertető

Dallamtapadás egy frenetikus dal-gargalizáló játék, amiben alaposan megmozgatjátok a rekeszizmaitokat. Amire szükségetek lesz: a torkotok, egy nagy kortynyi love...mármint ital és a számotokra összeállított lejátszási listánk, olyan klasszikusokkal, mint „Nézését meg a járását” vagy „Szeresd a testem”. Mindenki töltse csurig a poharát, vagy szerezzetek egy kancsó vizet, és pár nedvszívó Szilvia is jól jöhet. A paklit keverjétek meg, mint DJ a zenéket, és helyezzétek azt az asztal közepére, képpel lefelé.

játékot az a játékos kezdi, aki a társaság dalospacsirtája. Húzza fel a pakli legfelső kártyáját, és a kártyán található három sláger közül válasszon egyet, amit elgargalizál (tudjuk, hogy nincs ilyen szó, lépjetek túl rajta). Hörpintsen egy nagyot az italából, majd a választott dalt kezdje el gargalizálva énekelni, erre összesen 1 perce lesz. Ha a korty lecsúszna a torkán, mielőtt lejár az idő, vagy a többiek nem találják ki a slágert, ismét nekifuthat a feladatnak egy újabb korttyal.

Ha senki sem jött rá a megfejtésre, és az ideje is lejárt, nyeljen egy nagyot, majd büntetésként még egy ujjnyi* italt is igyon. A gargalizáló balos haverja következik.

*Ujjnyi (mértékegység): Ha ezt tényleg el kell magyarázni, az eléggé gáz...na mindegy. Amikor egy ujjnyit kell innod, az ujjadat ne mártsd függőlegesen az italodba, ember, ne csinálj ilyet, ezt te sem gondolhatod komolyan. Egyszerűen a poharad széléhez, a meglévő italod tetejéhez, VÍZSZINTESEN tartsd oda bármelyik ujjad, és addig igyál, amíg az ital teteje az ujjad alját el nem éri.

 

Abban az esetben, ha bármelyik játékos kitalálta a slágert, a gargalizálóművészünk megtartja a kártyát, és a kör a sláger kitalálójával folytatódik. Ha az aktív játékos műveletlen, és egyik dalt sem ismeri a kártyáról, akkor szilvásbukta, ebből a körből kimarad, és kétujjnyi pia a büntetése. A játék a balos haverral folytatódik. Amint sikeresen begyűjtöttél 3 kártyát a gargalizálási tehetségeddel, már csak egy lépésre vagy a győzelemtől. Ehhez elsőként az kell, hogy megnyerj egy kört, azaz hogy kitaláld valaki más gargalizálását. Ezután a többieken a sor, hogy keresztbe tegyenek neked. A balos haverodnak ekkor húznia kell egy kártyát, amiről 2 dalt is el kell gargalizálnia, és rajtad kívül mindenki más tippelhet.


Ha nem sikerül kitalálniuk a dalokat időbenmegnyerted a játékot, te kis Lady Garga, és mindenki lehúzza a saját piáját. Viszont ha a többiek sikerrel járnak, a játék folytatódik, és ismét rajtad a sör...izé...sor, hogy megnyerj egy kört, viszont ekkor már a balodon ülő második játékos próbál majd megállítani téged.

Amennyiben alkohollal játszátok a játékot, igyatok mértékkel, hidratáljatok közben, és ne felejtsétek: SOSE VEZESSETEK, HA ITTATOK!

 

A Reflexshop leírása.

Termékjellemző alapján keresnél?


Népszerű termékek