A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

A Rettegés Éjszakája: Vérfarkas társasjáték

Cikkszám: RS-BEZIONU

Kategória: Party társasjáték

Szállítás: 1-2 munkanap


Játékosszám: 3~10 fő

Ideális játékosszám: 6 fő

Nyelv: Magyar

Játékidő: 5~10 perc

Életkor: 8

Javasolt életkor: 10

Összetettség: Egyszerű

Nyelvfüggőség: Független

Mechanika: Titkos szerepek, Szerepjáték, Áruló, Szupererők, Szavazás

  • Azonnali készleten
5 390 Ft5 989 Ft

Termékismertető

A Rettegés Éjszakája Vérfarkas társasjáték elején a játékosszámhoz képest hárommal több karaktert kell kiválasztani, ezek közül mindenki kap egyet, 3 pedig az asztal közepére kerül, képpel lefordítva. A játékosok ezután becsukják a szemüket, majd a szerepek sorrendjének megfelelően kinyitják a szemüket és végrehajtanak egy-egy akciót, de olyan játékos is lesz, akinek nincs különleges képessége, így végig csukva lesz a szeme. Miután mindenki végzett, a játékosok kinyitják szemüket, és megbeszélik gondolataikat. Van olyan karakter, aki megnézheti a középen lévő kártyákat, van aki kicserélhet két karaktert, de olyan is akad, aki meg akar halni, vagy éppen fogalma sincs, mit csinál.

A játékosok a megbeszélés után szavaznak, vagyis mindenki rámutat egy szerinte gyanús játékostársára. Ha a többség valamelyik vérfarkasra szavazott, a falusiak nyertek, ha azonban egy ártatlan falusit szavaznak ki, a vérfarkasok nyertek!

Rendeld meg most a Rettegés Éjszakája: Vérfarkas társasjátékot!

Termékjellemző alapján keresnél?


Népszerű termékek