A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

A király dilemmája társasjáték

Cikkszám: GF-DEL34640

Kategória: Party társasjáték

Szállítás: 1-4 munkanap


Játékosszám: 3-5 fő

Nyelv: Magyar

Játékidő: 45-60 perc

Életkor: 14

Javasolt életkor: 16

Összetettség: Haladó

Nyelvfüggőség: Függő

Mechanika: Történetmesélés, Szavazás, Játék végi bónuszok, Örökség, Áruló, Vesztegetés

  • Külső raktáron
  • Ingyenes szállítás
33 990 Ft

Termékismertető

A játékosok nemesi házakat irányítanak az Ankist Királyságban. Minden körben húztok egy kártyát a dilemma­pakliból, majd megismeritek a lassan kibontakozó történet egy újabb elemét. A kártyák mindegyike egy problémával szembesíti a Tanács tagjait, melyet meg kell oldaniuk a király nevében. Mivel a király belső körének tagjai vagytok, így a döntésetek meghatározza majd, milyen irányt vesz a történet menete és mi lesz a királyság sorsa. Minden esemény csak egyszer következhet be: ekkor megvitathatjátok az érveiteket és alkudozhattok más játékosokkal, ám végül döntést kell hoznotok, mely meghatározza az esemény kimenetelét, valamint így léphettek tovább a történet egy új szálán, mely újabb eseményeket nyit meg.

Működtetnetek kell a királyságot, ám eközben igyekeznetek kell a legtöbb előnyt szerezni a házatok számára. Ez a hatalmi viszály háborúba, éhínségbe vagy lázadásba vezetheti a királyságot, de akár jólétet és gazdagságot is hozhat. Mindez csak a döntéseiteken múlik! Ám ami jó lehet a királyságnak, nem feltétlen lesz jó a házatoknak.

Vajon a nagyobb jó érdekében cselekszetek-e vagy magatokra gondoltok majd?

Termékjellemző alapján keresnél?