A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Detektív krónikák - Szorít az idő (Pocket detective)

Cikkszám: RS-LAVPODRS2

Kategória: Logikai társasjáték

Szállítás: 1-14 munkanap


Játékosszám: 1~6 fő

Ideális játékosszám: 2 fő

Nyelv: Magyar

Játékidő: 45~60 perc

Életkor: 12

Javasolt életkor: 10

Összetettség: Egyszerű

Nyelvfüggőség: Függő

Mechanika: Kooperatív, Történetmesélés

  • Külső raktáron
3 689 Ft

Termékismertető

Egy farzsebnyi rejtély vár rátok, a Detektív krónikák összes epizódja úgy lett megalkotva, hogy külön-külön is teljes értékű játékok, külön is lejátszhatóak.

Bizonyítékokat kell gyűjtenetek, gyanúsítottakat kell kihallgatnotok vagy éppen letartóztatnotok – vajon sikerül felgöngyölítenetek az ügyet? A 3. részben nincsenek óraikonok a kártyákon, ellentétben a sorozat többi epizódjával. Más módon kell majd nyomon követni az eltelt időt. 
 

Ha legalább az egyik játékos az első vagy a második esetet már játszotta, kipróbálhatja a rendőrök vagy az újságírók szerepét is. Ne próbálj meg csalni, különben a szakértelmed a legalkalmatlanabb pillanatban csődöt mondhat! A Detektív-krónikák a népszerű és közkedvelt szabadulós játékok egy új fajtája, amit biztosan élvezni fogsz! Egyszerűség jellemzi a játékot. Nincsenek unalmas szabályok! Csak vedd ki a paklit, és kezdd el azt csinálni, ami a kártyákon van. 


A játék– kis mérete miatt – utazáshoz is tökéletes! Rendeld meg most!

 

Termékjellemző alapján keresnél?