Kérdése van? Hívjon minket! +36709460214

Körvonal mini — kérdések gyerekeknek
Körvonal mini — kérdések gyerekeknek
7 800 Ft

Körvonal mini — kérdések gyerekeknek

Körvonal mini — kérdések gyerekeknek
Körvonal mini — kérdések gyerekeknek
Körvonal mini — kérdések gyerekeknek
Ezek a kérdések egy – az élethez alapvetően egészségesen forduló – gyereket egyszerűen és könnyen meg tudnak nyitni. Ehhez azonban fontos, hogy mi, szülők alaposan felkészüljünk ezekre a beszélgetésekre.
Szállítási idő
1-4 munkanap
Játékosszám
2 – 6 fő
Ideális játékosszám
2 fő
Nyelv
Magyar
Játékidő
15 – 60 perc
Életkor
6
Javasolt Életkor
6
Összetettség
Gyerek
Kategória
Családi társasjáték
Mechanika
Kérdések és válaszok
Nyelvfüggőség
Független
Raktáron
7 800 Ft
Részletek

A kérdések érzékeny és fontos témákat vetnek fel, ezáltal érzékeny és fontos válaszokat kaphatunk. Minél őszintébbek a válaszok, annál többet tudunk meg a gyerekeink mozgatórugóiról, arról, hogyan látják a világot, mi jó nekik és mi rossz.

Csak úgy, mint a körvonalnál, ebben a játékban sincsenek szabályok, jó vagy rossz válaszok. Az egyetlen cél, hogy egy időre kizárólag egymásra figyeljünk és olyan dolgokról beszélgessünk, amikről egyébként talán nem beszélnénk.

A játékhoz támpontként csatoltunk néhány szabályt, útmutatót felnőtteknek, melyeket Wertán Sára, kommunikációs tanácsadó, a @beszelgessjol alapítója állított össze.

A játékot 5 éves kortól ajánljuk, de vannak kérdések, melyeket inkább a 8+ korosztálynak szántunk, ezeket külön jelöltük. Természetesen a szülőkre bízzuk, hogy ezeket kisebb gyerekeknek is felteszik-e.

A doboz tartalma: 80 darab kártyalap.

 

A Körvonal egy komplett játékcsalád és itt ez a szóösszetétel nagyon találó, hiszen nem csak egy játékot kapunk általa, hanem a számos kiadványának köszönhetően az egész családot segíti közelebb hozni egymáshoz. A szülőket a gyerekekhez és viszont, vagy éppen a párokat egymáshoz. A szabályok nagyon egyszerűek, lényegében egy beszélgetésindító paklit kapunk szavakkal, kérdésekkel, kijelentésekkel. Segít jobban megismerni az asztalnál ülőket és még önismeret próbára is sarkall. A Körvonal lehetőségeiben mindenki megtalálja azt, amire vágyik. Olvasd el blogbejegyzésünket!

Adatok
Cikkszám
KV-A03
Hasonló termékek