A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Monopoly: Magyarország csodái

Cikkszám: RS-WMMONWOHUN

Kategória: Klasszikus társasjáték

Szállítás: 1-4 munkanap


  • Külső raktáron
14 990 Ft

Termékismertető

Ilyen Monopolyban még nem volt részed: ezúttal Magyarország csodálatos tájait járhatod körbe, amelyeket természetesen nemcsak bebarangolhatod, de meg is szerezheted magadnak – természetesen csak egy-egy játék erejéig.

Ha már ismered a Monopolyt, most sem fogsz meglepődni. A cél a szokásos: maradj egyedüliként játékban, miután a többi játékos csődbe ment. Ezt a következőképpen érheted el: ingatlanokat vásárolsz és begyűjtöd a bérleti díjat az odaérkező játékosoktól. Gyűjtsd össze egy-egy színcsoport minden ingatlanát, hogy házakat és szállodákat építhess, ezzel pedig növelheted a beszedhető bérleti díjat. Minél nagyobb részét uralod a táblának, annál jobbak az esélyeid, de vigyázz, bármikor felforgathatja az állást egy meglepetés- vagy szerencsekártya!

A körödben:

  1. Dobj mindkét kockával.
  2. Lépj a zsetonoddal a táblán az óramutató járása szerint, a dobásnak megfelelően.
  3. Cselekedj attól függően, hogy melyik mezőre érkeztél.
  4. Ha a lépésed a START mezőn ér véget, vagy keresztülvisz rajta, vegyél fel 200 Monopoly dollárt a Banktól.
  5. Ha mindkét kockával azonosat dobtál, lépésed után ismételd meg az 1-4 pontokat. (Vigyázz! Ha egymás után háromszor dobsz duplát, akkor Irány a börtön.)
  6. Amikor végeztél a lépéssel vagy művelettel, add át a kockát a tőled balra lévő játékosnak.

Így folytatódik a játék, míg valaki egyedüliként bent nem marad.

Termékjellemző alapján keresnél?