A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Takamachi társasjáték

Cikkszám: RS-FQTKRS

Kategória: Gyerek társasjáték

Szállítás: 1-4 munkanap


Játékosszám: 2-4 fő

Nyelv: Magyar

Játékidő: 5 perc

Életkor: 5

Javasolt életkor: 5

Összetettség: Gyerek

Nyelvfüggőség: Független

  • Raktáron
4 040 Ft4 489 Ft

Termékismertető

Lásd meg gyorsabban, kiabáld hangosabban!


A Takamachi egy különleges gyorsasági játék már a legkisebbek számára! Találd meg elsőként a legtöbb egyező formát és szabadulj meg a kockáidtól leggyorsabban.


A játék célja, hogy megszabadulj minél hamarabb a dobókockáidtól.


Osszátok szét a kockákat egyenlően a játékosok között. Dobjatok az asztal közepe felé egyszerre a kockákkal és legyél Te az első, aki észreveszi a legtöbb egyező formát vagy színt. A leggyorsabb játékos fordítsa meg a homokórát, most esélyük van a többieknek, hogy felfedezzenek egy mintát vagy színt ami még többször fordul elő.


Ha lejár az idő ellenőrizzétek kinek volt igaza, neki egyel kevesebb kockát kell felvennie és kezdődhet az újabb forduló! Legyél te a leggyorsabb egészen addig, míg el nem fogy a kezedből az összes kocka.
 

 

Hogy ne legyen olyan egyszerű, az első játékos, aki észre vesz két egyező színű formát kiáltsa azt, hogy "Takamachi"  rögtön ő lesz a nyertes.


Vajon elég gyors leszel?

Termékjellemző alapján keresnél?


Népszerű termékek