A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Színtahal társasjáték

Cikkszám: RS-IELTCRS

Kategória: Gyerek társasjáték

Szállítás: 1-14 munkanap


Játékosszám: 2-4 fő

Nyelv: Magyar

Játékidő: 15 perc

Életkor: 4

Javasolt életkor: 4

Összetettség: Gyerek

Nyelvfüggőség: Független

  • Jelenleg nem elérhető
3 289 Ft
A termék jelenleg nem elérhető

Termékismertető

Mutasd meg mindenkinek, hogy mekkora felfedező vagy!
 

Az óceán mélyén él egy titokzatos lény. Egy dolgot tudunk róla: hosszú tekergő karjai varázslatos színekben pompáznak! Bár már számos expedíciót szerveztek a tengerfenékre, a tudósoknak még egyszer sem sikerült lefotózniuk ez a lényt, akit Színtahalnak neveztek el.
 

A Színtahalban az a játékos nyer, aki elsőként tud olyan kártyát folytatólagosan lerakni a hozzá tartozó karra, amin megtalálható ugyanaz a szín.


Előkészületek:

Tegyétek a Színtahal mind a 4 részletét az asztal közepére, és rakjátok ki a titokzatos lényt. Fordítsatok át annyi kártyát, hogy a sarkokban pont annyi hal legyen, ahányan játszotok. Mindenki a hozzá tartozó kar növekedésében segít. Helyezzétek a 4 tapogatót képpel felfelé fordítva a Színtahal közelébe.
 

Keverjétek meg a 60 kardarabot, és osszatok minden játékosnak egyet képpel lefelé fordítva. A megmaradó kártyákból alkossatok húzópaklit, és tegyétek képpel lefelé az asztal közepére. Válasszátok ki a Színtahal egy-egy karját. Mindenki az általa kiválasztott karhoz fog kártyákat rakni minden körben.
 

Az a játékos kezd, aki a legutóbb úszott. Megkapja az expedícióvezető-kártyát, és húz még 1 kardarabot.


Játék menete:

A saját körödben ezt a három akciót kell végre hajtanod:

  • Húzz egy kardarabot
  • Illesz egy kártyát a Színtahal karjához
  • Adj tovább egy kártyát a tőled balra ülő játékosnak.

A játék vége:

Amikor egy játékos az 5. kártyát is leteszi egy színsorozatba, azonnal megnyeri a játékot. Kiválaszthatja az egyik tapogatót, hogy befejezze vele a győztes kart. A kardarabok paklija elfogyna, akkor az addigi leghosszabb színsorozattal rendelkező játékos nyeri meg a játékot. Ha ebben az esetben döntetlen lenne az állás, akkor az nyer, aki a legutóbb rakta le a leghosszabb sorozat karját.Vajon mennyire játszod ki jól a lapjaidat? Fedezd fel a csodálatos Színtahalat, legyél az első, aki lefotózza!

Termékjellemző alapján keresnél?