A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

RémMesék titka társasjáték

Cikkszám: RG-rg00201

Kategória: Gyerek társasjáték

Szállítás: 1-2 munkanap


Játékosszám: 2~6 fő

Ideális játékosszám: 4 fő

Nyelv: Magyar

Játékidő: 30~45 perc

Életkor: 6

Javasolt életkor: 6

Összetettség: Egyszerű

Nyelvfüggőség: Független

Mechanika: Guríts/forgass és lépj!, Memória

  • Azonnali készleten
10 990 Ft

Termékismertető

Fedezd fel az Egyszervolt-Holnemvolt földjének titokzatos világát a "RémMesék Titka" társasjátékban, ahol a csodálatos Varázslókastély alatt rejtőző kripta és az ódon temető rejtekhelyeként szolgál kedvenc rémmesehősödnek. Készülj fel egy izgalmas kalandra, amelyben a történet és a varázslat keveredik!

Helyszín és háttértörténet

A játék egy varázslatos kastélyt és annak titokzatos kriptáját veszi színhelyül, ahol a rémmesehősök élték mindennapjaikat, míg egy reggel rájuk nem zárták a kaput. Egy lakat zárja el őket a szabadságtól, amelynek kulcsát eldobták a folyóparton és azóta azt egy óriási Kraken őrzi. A játékosok feladata, hogy felfedezzék a kripta titkait, megfejtsék a tavi szörny rejtélyét, és végül kiszabadítsák kedvenc rémmesehősüket ezzel elnyerve az ösztöndíjat a varázslóiskolába.

Játékmenet és cél

A játékosoknak követniük kell a hősök nyomait, amelyek kőszarkofágokban rejtőznek. A titkok felfedezése azonban nem lesz egyszerű – sok viszontagságon és néha varázslaton is át kell esniük, hogy sikerrel járjanak. A játék során a játékosoknak emlékezniük kell a kulcsfontosságú információkra, amelyek segíthetnek a rémmesehősök szabadításában.

Megelevenedik a kaland

A játékot Lakatos István lenyűgöző grafikái teszik még élvezetesebbé, amelyek hozzáadnak a történet hangulatához és segítenek a játékosoknak még jobban beleélni magukat a kalandba. A titkok felfedezése és a nyomkövetés garantálják, hogy a játékosok teljes mértékben részesei legyenek az izgalmas kalandnak.

A játékélmény

"A RémMesék Titka" társasjáték tökéletes választás azok számára, akik szeretik a varázslatos történeteket és a stratégiai gondolkodást, de nem rettennek meg a szerencse kihívásaitól sem. A játék során minden résztvevő megmérettetheti magát, mennyire jó a memóriája. Tökéletes választás családi vagy baráti játék estékre is.

Kiknek ajánljuk?

Ajánljuk mindazoknak, akik szeretik a könnyed, szórakoztató társasjátékokat és nem riadnak vissza egy kis varázslattól sem. Tökéletes választás családi játék estékhez, baráti összejövetelekhez vagy akár iskolai csoportoknak is, ahol a memórié a főszerep.

Csatlakozz hozzánk ebben a varázslatos kalandban, és segíts kiszabadítani a rémmesehősöket! 

Termékjellemző alapján keresnél?