A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Ennivaló szörnyecskék társasjáték

Cikkszám: RS-LDYYMTRS

Kategória: Gyerek társasjáték

Szállítás: 1-14 munkanap


Játékosszám: 2~4 fő

Ideális játékosszám: 2 fő

Nyelv: Magyar

Játékidő: 15~30 perc

Életkor: 6

Javasolt életkor: 4

Összetettség: Gyerek

Nyelvfüggőség: Független

Mechanika: Kooperatív, Lapkontroll, Egyezés keresés, Szerencsepróba

  • Külső raktáron
6 989 Ft

Termékismertető

Készen állsz az etetésre?

Furcsa hangok hallatszanak a padlásról a nagyapa nyaralójában. Lassan felmászol a lépcsőn. Atya ég! Mindenhol színes és szőrös szörnyeket találsz! Barátságosnak tűnnek, de nagyon éhesnek is! Etess velük, amit csak találsz. Bármit megesznek, de ami a legjobban vonzza őket, az a tárgyak színe! Az Ennivaló szörnyecskék egy kooperatív színegyeztető kártyajáték 2-4 játékos számára.

A cél az, hogy teljesíts minden szintet úgy, hogy megeteted az általuk kedvelt összes étellel őket. Minden szint több szörnyből áll, amelyeket etetni kell. Ha egy lény kinyitja a száját, készen áll az etetésre! Bármilyen sorrendben, minden játékos választ egy tárgykártyát a kezéből, amelyet a kártya hátoldalán található QR-kód beolvasásával tud aktiválni. Amikor etetsz egy szörnyet, meg kell etetned vele a tárgykártyákat, amelyek a szörny bundájához hasonló színben kombinálódnak és keverednek.

Ha olyan tárgyak keverékével etetsz egy Szörnyet, amelyek nem eredményeznek a szőrszínéhez hasonló kevert színt, akkor minden játékos elveszíti a játékot, és elölről kell kezdenie a pályát.

Az Ennivaló szörnyecskéket Story módban vagy Party módban is játszhatod.

 

A Story módban 12 szint vár rád. Kövesd a történetet, és új helyeket és tárgyakat nyithatsz meg szintek teljesítésével. A magasabb szinteken új lényekkel is találkozhatsz. Néhányuk izgalmas különleges képességekkel rendelkezik, amelyek további szórakoztató kihívásokat tartogatnak!

Party módban egyetlen játékmenetet játszhatsz az összes eddig feloldott tárgy használatával.
 

Készülj erre a szörnyen jó kalandra!

 

A Reflexshop leírása.

Termékjellemző alapján keresnél?


Népszerű termékek

Kariba társasjáték
3 689 Ft
Brainbox - Állatok társasjáték
6 990 Ft
Színtahal társasjáték
3 289 Ft