A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Az első kalandkönyvem: A sárkányszelídítő

Cikkszám: RS-BLAMFAFTDRS

Kategória: Gyerek társasjáték

Szállítás: 1-14 munkanap


Játékosszám: 1 fő

Nyelv: Magyar

Játékidő: 20 perc

Életkor: 5

Javasolt életkor: 5

Összetettség: Gyerek

Nyelvfüggőség: Függő

  • Külső raktáron
7 244 Ft

Termékismertető

Vajon ti örökbe tudtok fogadni a sárkányt? Ha összekészítettetek már mindent és útra készen álltok, akkor ugorjatok fejest a különleges sárkányszelidítő kalandba!
 

Már a főhős kiválasztásánál megkezdődnek a döntések, de a könyv folyamán hasznos tárgyakra, különleges társakra és sérülésekre is szert tehettek, amiket tárcsákon követtek nyomon - ezek későbbi oldalakon még visszaköszönhetnek, szóval őrizzétek meg jól őket!
 

Ezt a könyvet ugyanúgy kell olvasni, mint az összes többit, de ezúttal te döntheted el, hogyan folytatódjon a kaland. Amikor olyan oldalra érsz, ami három részre van osztva, döntened kell! Olvasd el mindegyik lehetőséget, majd válassz közülük egyet. A választott részt fellapozva folytatódik a történeted. Válassz bölcsen, mert nincs visszaút!
 

Minden kalandban van némi kockázat, és még az is lehet, hogy megsérülsz. Ezeket a sérüléseket sebtapaszok jelképezik. Akárcsak a tárgyaknál, csak forgasd el az adott színű tárcsát, amíg meg nem találod a sebtapaszt. A tárcsán lévő bármilyen tárgy ilyenkor elveszik.

Termékjellemző alapján keresnél?