A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Tábori ramazuri

Cikkszám: RS-BLAOMBRS

Kategória: Családi társasjáték

Szállítás: 1-14 munkanap


Játékosszám: 2-5 fő

Nyelv: Magyar

Játékidő: 10-15 perc

Életkor: 8

Javasolt életkor: 8

Összetettség: Egyszerű

Nyelvfüggőség: Függő

Mechanika: Lapkontroll

  • Külső raktáron
6 490 Ft

Termékismertető

Meg tudsz-e szabadulni a zombiállatok hordájától?

Gyűjtsd a kártyákat, játszd ki jól őket, és szorítsd sarokba a többieket, hogy ők veszítsék el előbb az agyukat. Ez a pörgős társasjáték megtanít egy fontos leckére: nem kell gyorsabbnak lenned a zombiknál, csak a barátaidnál. Rázd le magadról a titeket üldöző tábori bezombult állatokat és villámgyorsan szabadulj meg a lapjaidtól.


Az előkészületek során, keverjétek meg az összes kártyát és minden játékos kapjon 3-3 lapot. A kapott 3 kártyátok közül válasszatok ki 2-t, amit megtartotok, 1-et pedig helyezzetek a saját kártyatartótokra, ez lesz a temetőtök. 
 

Ezt  ismételjétek  meg  még  2-szer. A  játék  elején  így  a  kezetekben  6,  a temetőtökben pedig 3 kártya kell, hogy legyen. Mind a kezetekben lévő, mind a temetőtökbe kerülő kártyákat tartsátok úgy, hogy a többi játékos ne lássa, mi van azokon. A megmaradt kártyákat helyezzétek a játéktér közepére egy képpel lefelé fordított húzópakliba, ez lesz a készlet. A játék során eldobott hordákat pedig helyezzétek a húzópakli melletti dobópakliba.

Vegyetek magatokhoz mindnyájan 9-9 agyjelölőt  a játék elején, a megmaradt agyakból pedig alkossatok egy közös készletet. A játékmenet: Játssz ki egy vagy több ugyanolyan értékű kártyát. Ha 3-nál kevesebb kártya van a kezedben, vegyél egyet a saját temetődből, hogy végül ismét 3 kártya legyen a kezedben. Kijátszhatsz egy kártyát, vagy több ugyanolyan értékű kártyát is. A játék azonnal véget ér, amikor egy játékos az összes agyát elveszíti. Reméljük nem kerülsz holtversenybe! (Érted... Holtverseny).

A Tábori ramazuri nem hiányozhat a te játékospolcodról sem!

Termékjellemző alapján keresnél?


Népszerű termékek

Vaalbara társasjáték
6 990 Ft
Macskák szigete társasjáték
17 990 Ft
Sárkányok társasjáték
7 489 Ft
Qawale társasjáték
11 990 Ft
Stop kártyajáték
2 590 Ft