A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Police 07 - Reloaded társasjáték

Cikkszám: RG-RG1000000001

Kategória: Családi társasjáték

Szállítás: 1-2 munkanap


Játékosszám: 3~6 fő

Ideális játékosszám: 5 fő

Nyelv: Magyar

Játékidő: 45~45 perc

Életkor: 10

Javasolt életkor: 10

Összetettség: Egyszerű

Nyelvfüggőség: Független

Mechanika: Lapkontroll, Rejtett mozgás, Pontról pontra mozgás

  • Azonnali készleten
11 490 Ft

Termékismertető

Képzeld el, hogy egy sötét, esős estén üldözésbe keveredsz Budapest utcáin, ahol minden sarok mögött kaland és izgalom vár! A Police 07 - Reloaded társasjátékban te lehetsz az az ügyes nyomozó, aki Európa-szerte körözött műkincsrablót, Dr. Faktort próbálja kézre keríteni egy tűpontos hajsza közben.

Játékmenet és cél

A játékot 3-tól 6 játékosig játszhatjátok, ahol egyikőtek Dr. Faktor szerepében bújik meg, míg a többiek, mint az igazság bajnokai, az ő nyomába szegődnek. Dr. Faktor célja, hogy láthatatlan maradjon, miközben metróval, taxival, és buszokkal cikázik a városban, és csak ritkán bukkan fel, hogy még nehezebb legyen elfogni. A többi játékosnak, a Police 07 nyomozóinak, az a feladatuk, hogy minden eszközt bevetve - szintén a város tömegközlekedési eszközeit használva - leleplezzék és elfogják a ravasz tolvajt.

Interaktív játékélmény

A játék élménye abban rejlik, hogy a nyomozóknak folyamatosan taktikázniuk kell, miközben Dr. Faktor próbálja őket megtéveszteni és elkerülni az elfogását. Minden játékosnak stratégiát kell alkotnia, hogy mikor és hova lépjen, hogy a legjobb esélye legyen Dr. Faktor elfogására vagy éppen menekülésére. Az izgalom tetőfokára hág, amikor egy nyomozó -akár véletlenül- azonos helyen találja magát Dr. Faktorral!

Ki lesz a győztes?

A játék akkor ér véget, amikor az egyik nyomozónak sikerül lefülelnie Dr. Faktort, vagy ha a tolvaj sikeresen elrejtőzik, míg a nyomozók elhasználják utolsó utazási jegyüket is. Ez a kettős kimenetel teszi igazán izgalmassá a játék minden egyes fordulóját, ahol a taktika és a jó időzítés dönti el, ki lesz a mesternyomozó.

Kiknek ajánljuk?

A Police 07 - Reloaded tökéletes választás mindazok számára, akik szeretik a rejtélyeket, a stratégiai gondolkodást és persze, akik élvezik a feszült pillanatokat, amikor minden lapra tesznek fel. Hívjátok össze a családot vagy a barátokat egy izgalmas krimi estére, ahol ti írjátok a forgatókönyvet!

Indulhat az üldözés?

Termékjellemző alapján keresnél?


Népszerű termékek