A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Papírhajó a tengeren társasjáték

Cikkszám: RS-BSSAPRS

Kategória: Családi társasjáték

Szállítás: 1-4 munkanap


Játékosszám: 2-4 fő

Nyelv: Magyar

Játékidő: 30-45 perc

Életkor: 8

Javasolt életkor: 8

Összetettség: Egyszerű

Nyelvfüggőség: Független

Mechanika: Zárt Draft, Lapkontroll, Nyílt Draft, Szerencsepróba, Készletgyűjtés

  • Külső raktáron
4 289 Ft

Termékismertető

Egy egész óceánt gyárthatsz a meghajtogatott papírokból!


A Papírhajók a tengeren társasjáték a szett- és pontgyűjtésre épít, a kártyákat azonban csak párban játszhatod ki! (Így nemcsak pontot adnak, de még egy-egy különleges akciót is végrehajthatsz.) Itt az esély, hogy lapot lopj másoktól, gyűjts pontsokszorozó kártyákat, és ha van merszed, fogadj a többiekkel a forduló végén, hogy neked lesz-e a legtöbb pontod…


A játék célja:

Több fordulón át tart a játék, egészen addig, amíg valaki el nem éri a győzelemhez szükséges pontszámot. Ahhoz, hogy pontokat gyűjts, ügyelned kell arra, hogy megfelelő kártyákat vegyél fel és okosan használd a képességeiket. Az is jó stratégia, ha váratlanul lezárod a fordulót.


Játék vége:

Ha egy játékos egy fordulón belül kijátssza mind a 4 hableányt, azonnal megnyeri a játékot. Egyébként pedig az a játékos nyer, aki először éri el a győzelemhez szükséges pontszámot.


Figyelj, hogy mit tartasz meg a kezedben, ahogy arra is, mit játszanak ki a többiek. Mind a kezedben, mind az előtted lévő kártyák beleszámítanak a végső pontba, tehát ha elég szemfüles vagy, rájöhetsz a többiek terveire, mielőtt azok beérnének.


Hódítsd meg az origami tengert a saját hajtogatású hajóddal!


A Papírhajó a tengeren különlegessége, hogy színtévesztők és színvakok is bátran játszhatnak vele! Hiszen a kártyákon különleges jelölések és formák láthatóak, hogy megkönnyítsék a játékot.

 

A Reflexshop leírása.

Termékjellemző alapján keresnél?


Népszerű termékek

Mamma Mia! társasjáték
2 590 Ft
Sárkányok társasjáték
7 489 Ft
Sponsio társasjáték
4 490 Ft
Lángművesek társasjáték
14 990 Ft
Dixit 5 - Álmodozások
6 490 Ft