A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Mind MGMT társasjáték

Cikkszám: RS-MAMMGMTRS

Kategória: Családi társasjáték

Szállítás: 1-2 munkanap


Játékosszám: 1-4 fő

Nyelv: Magyar

Játékidő: 45-75 perc

Életkor: 14

Javasolt életkor: 12

Összetettség: Haladó

Nyelvfüggőség: Közepes

Mechanika: Kooperatív, Következtetés, Rácsmozgás, Rejtett mozgás, Papír-ceruza, Pontról pontra mozgás, Csapatjáték, Szupererők

  • Azonnali készleten
22 491 Ft24 990 Ft

Termékismertető

Paranormális kémkedés "játéka"!

Ügynökök kiképzésére és bevetésére használatos csomag!
 

A MIND MGMT mindenhol jelen van és folyamatosan toboroz. Ügynökeinek világszerte átlagon felüli pszichés képességgel rendelkező egyének után kutatnak. Ha kinyitottad a dobozt és el tudod olvasni mindezt, a kütyük pedig nem úgy festenek, mint egy régóta feledésbe merült játék kellékei, akkor megvan benned AZ, amit keresünk.


A játék során egyikőtök lesz a MIND MGMT fejvadásza, és keresztül-kasul járja a város utcáit ügynököket toborozva, miközben igyekszik nem felfedni a helyzetét és a terveit. A többiek az ellenállást képviselik, céljuk a saját pszichés képességeik segítségével megakadályozni a MIND MGMT-et, mielőtt az túl sok ügynököt toborozna.


A kiképzés: (ha először játszotok, akkor erősen javasoljuk) Első játéknál az útmutató kártya alapján a Kiképzést készítsd elő és olvasd el az alapszabályokat. Ha készen állsz a teljes játszmára, akkor készítsd elő a teljes játszmához a játékot! Fontos, hogy kövessétek a lépések sorrendjét az előkészítésnél, így minden fontos információra fény derül!


A fejvadász célja:  
a játék során a fejvadász titokban lépked a játéktáblán, a titkos térképen jelölve az érintett mezőket. Fejvadászként kerüld el az ellenállást, lépj kapcsolatba az újoncokkal!
 

 

Az ellenállás célja: Az ellenállás feladata megvizsgálni a mezőket és foglyul ejteni a fejvadászt, mielőtt kifutnak az időből. Csak akkor nyerhetsz ellenállás tagjaként, ha foglyul ejted a fejvadászt.


Egy kör menete: egy fordulón belül mindkét fél 2-2 kört játszik, felváltva követik egymást.

  • Első kör - fejvadász: végrehajt egy akciót, majd előremozdítja az időjelölőt.
  • Első kör - ellenállás: aktiválja bármely két ügynökét.
  • Második kör - fejvadász: végrehajt egy akciót, előremozdítja az időjelölőt és riaszt.
  • Második kör - ellenállás: aktiválja a maradék két ügynökét.
  • Forduló vége: az ellenállás lábra állítja az összes ügynökét és egy új forduló veszi kezdetét.


Játék vége:

Az ellenállás nyer, ha foglyul ejti a fejvadászt, vagy ha a fejvadász nem tud szabályszerűen egy új mezőre lépni. A fejvadász nyer, ha az időjelölő eléri az idősáv 14:00 (ha kiképzést végzitek éppen) vagy a 16:00 órás mezőjét (teljes játszma esetén) vagy sikerül 12 új újoncot toboroznia.

Shift rendszer: egyensúlyban tartja olyan csoportok játékát, akik ugyanazokba a szerepekbe bújva rendszeresen mérik össze tudásukat. A vesztes fél kinyit egy SHIFT csomagot és olyan képességekre tesz szert, amelyek növelik esélyeit a következő játékban. 14 db titkos extra játékelem!
 

A Mind MGMT izgalmas, egy mindenki ellen típusú társasjáték. Akár a fejvadász szerepébe bújsz, akár az ellenállás csoportját bővíted mindenképpen egy titkokkal és megtévesztéssel teli világba csöppensz!

Termékjellemző alapján keresnél?