A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

A Szörnysziget Királya társasjáték

Cikkszám: RS-IEKOMIHU

Kategória: Családi társasjáték

Szállítás: 1-2 munkanap


Játékosszám: 1-5 fő

Nyelv: Magyar

Játékidő: 45-60 perc

Életkor: 10

Javasolt életkor: 8

Összetettség: Haladó

Nyelvfüggőség: Közepes

Mechanika: Kooperatív, Kockadobás, Nyílt draft, Szerencsepróba, Újradobás-megtartás

  • Azonnali készleten
17 991 Ft19 990 Ft

Termékismertető

A földrengéseket érzékelve mindenki Tokió és New York utcáiról a Szörnyszigetre rohant, ahol egy óriási fenyegetéssel kell szembenézniük. Bizony ez is elérkezett, a szörnyek most nem egymás ellen küzdenek, hanem egy még nagyobb gonosz ellen fognak össze. A játékosok célja, hogy megállítsák az Óriást, mielőtt az felépítené a portálját. Dobjatok a kockákkal, próbáljátok megsebezni az Óriást és a csatlósait, miközben a saját életetekre és energiátokra is figyeltek. A Tokió királya megszokott játéka ezúttal kooperatív formában!

Tegyétek próbára a zúzásotokat és szerencséteket. Dobjatok, vegyetek erőkártyát és győzzétek le a szörnykirályt!

A szörnyek összefogtak. A Szörnysziget királya felébredt és hatalmas földrengés, rombolás közepette a világ meghódítására készül. Fogjatok össze és győzzétek le a királyt!

Játék célja:

Egy csapatként, közösen nyertek, amint a főgonosz életereje 0-ra csökken. De ha szörnyfázisát valamelyikőtök 0 életerővel kezdi, vagy a játéktáblán megépül a 3. pillér is vagy pedig a húzózsákban egyetlen alattvaló sincs akkor közösen veszítetek.

 

Egy tetszőleges szörnnyel kezdve az óramutató járásával megegyező irányba haladva kerültök majd sorra. Amikor sorra került, hajtsd végre a köröd 3 fázisát:

  • főgonosz fázis (Ellenőrizd a főgonosz aktív képességeit, dobj a rendelkezésre álló főgonoszkockákkal, mozgasd a főgonoszt, aktiváld a főgonosz zónájában lévő alattvalókat, aktiváld a főgonosz zónájában lévő kockákat.)
  • szörnyfázis (Dobj a 6 szörnykockával, hajtsd végre hatásukat és vásárolj erőkártyákat.)
  • kör vége fázis (Minden fordulónként egyszer hatást, ami az erőkártyáidon vagy a szövetségeslapon szerepel újra aktiválható ebben a fordulóban.)
     

Termékjellemző alapján keresnél?


Népszerű termékek

Szorgos hangyák -10%
4 220 Ft4 689 Ft
Szurdokerdő kalandorai -10%
11 691 Ft12 990 Ft
Hula-hoppá! társasjáték -10%
3 860 Ft4 289 Ft
Cryptid társasjáték -10%
10 790 Ft11 989 Ft