A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Eldorádó legendája: Veszély a láthatáron kiegészítő

Cikkszám: RS-ELDODAMURS

Kategória: Családi társasjáték

Szállítás: 1-4 munkanap


Játékosszám: 2~4 fő

Ideális játékosszám: 4 fő

Nyelv: Magyar

Játékidő: 60~60 perc

Életkor: 10

Javasolt életkor: 10

Összetettség: Haladó

Nyelvfüggőség: Közepes

Mechanika: Pakliépítés, Rácsmozgás, Lapkontroll, Hexagonális rácsok, Moduláris tábla, Nyílt draft, Verseny, Változatos előkészületek

  • Raktáron
7 191 Ft7 990 Ft

Termékismertető

Felkészültél a további veszélyes kalandokra?

Bizony könnyen otthagyhatja a fogát, aki nem figyel. Szerencsére a barátságos muiszkák örömmel segítik meg a tiszta lelkű felfedezőket. Ez a kiegészítő új veszélyekkel és segítőkkel gazdagítja a díjnyertes Eldorádó legendáját.

Egy merész kalandorcsapat tagjaiként az elveszett város felkutatására indultok. Ahogy egyre mélyebbre merészkedtek az  ismeretlenbe, új folyókkal és partvidékekkel, magas hegyekkel és veszélyes hágókkal, valamint éhes krokodilokkal teli,  alattomos mocsarakkal találkoztok. Szentélyeket fedeztek fel, amelyekben értékes ereklyék vannak elrejtve.

Ezek segítségével  sikeresen bejuthattok az elveszett város kapuján. Találkoztok a muiszkákkal is, a barátságos helyi törzzsel, akik segítenek  megtalálni az utat a legendás aranyhoz. Aki elsőként éri el az aranyvárost, megnyeri a játékot, és magáénak tudhatja az összes  kincset. Ez a doboz két modult tartalmaz, amelyeket egyszerre vagy akár külön-külön is használhattok a játszmáitokban. 

A „veszélyek” számos új lehetőséget tartogat, amiknek egy részét, vagy akár mindet használhatjátok, változatosabbá és kihívásokkal telivé téve az alapjáték útvonalait. A „muiszkák” pedig kártyákkal és barlangjelölőkkel segítik a küldetéseteket a játék során. A játékhoz értelemszerűen szükségetek lesz az ELDORÁDÓ LEGENDÁJA  ALAPJÁTÉKRA.  Ezeket a modulokat akár együtt is játszhatjátok a Hősök és Átkok kiegészítővel.

Termékjellemző alapján keresnél?


Népszerű termékek

Sárkányok erdeje társasjáték -10%
4 491 Ft4 990 Ft
Burgle Bros. társasjáték -10%
8 991 Ft9 990 Ft
Calavera társasjáték -10%
4 040 Ft4 489 Ft
Ratto Zakko társasjáték -10%
4 941 Ft5 490 Ft