A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Eldorádó legendája: A tűzokádók völgye

Cikkszám: RS-ELDODTAMRS

Kategória: Családi társasjáték

Szállítás: 1-14 munkanap


Játékosszám: 2-4 fő

Nyelv: Magyar

Játékidő: 60 perc

Életkor: 10

Javasolt életkor: 10

Összetettség: Gamer

Nyelvfüggőség: Független

Mechanika: Pakliépítés, Rácsmozgás, Lapkontroll, Hexagonális rácsok, Moduláris tábla, Nyílt draft, Verseny, Változatos előkészületek

  • Külső raktáron
7 990 Ft

Termékismertető

Öt félelmetes sárkány szunnyad dzsungelszerte, amiknek a puszta jelenléte is elég ahhoz, hogy megfagyjon benned a vér. Bátorság pedig nem árt, hiszen a szétszóródott kincseket csak úgy tudod magadhoz venni. Az út során pedig már ködös völgyek is várnak, amelyek csak akkor tárulnak fel igazán, ha közel érsz hozzájuk, előre nem láthatod, mit rejtegetnek. Te készen állsz az újfajta kihívásra?
 

Dobd fel az Eldorádó legendája társasjátékodat az új, Reinrer Knizia inspirálta, különleges kiegészítővel: A tűzokádók völgyével!


Egy merész kalandorcsapat tagjaként az elveszett város felkutatására indultok. Ahogy egyre mélyebbre merészkedtek az ismeretlenbe, rejtélyekkel teli, homályos, ködös völgybe érkeztek, ahol nem lehettek biztosak abban, mi vár rátok. Ráadásul még az előrehaladásotokat akadályozó veszélyes sárkányokkal is találkoztok. De ahol sárkányok vannak, ott gyakran kincseket is találni! Aki elsőként gyűjt össze négy kincset, vagy elsőként lépi át az aranyváros határát, megnyeri a játékot.
 

Ez a doboz három modult tartalmaz, amelyeket egyszerre vagy akár külön-külön is használhattok a játszmáitokban.

 


A sárkányok modul
: sárkányokat hoz a játékba, amiket ti magatok tudtok irányítani, hogy közelükben az ellenfeleiteknek el kell rejtőzniük (ezzel hátráltatva őket).


A kincsek modul
: kincsjelölőket hoz játékba, amiket kártyakijátszásokkal vagy Fémdetektorral tudtok begyűjteni.


A rejtélyek modul
: képpel lefelé fordított völgytáblákat hoz játékba, amiket akkor kell felfedni, amikor valamelyikőtök egy ilyennel szomszédosan áll.


A játékhoz szükségedet lesz az Eldorádó legendája alapjátékra. Ezeket a modulokat akár együtt is játszhatjátok a Hősök és átkok, valamint a Vesézly a láthatáron kiegészítőkkel.

Termékjellemző alapján keresnél?


Népszerű termékek

Anarchista palacsinta
6 990 Ft
Valentine's Day kártyajáték
3 990 Ft
Luna Capital társasjáték
12 990 Ft
Dűlőre jutunk -10%
13 491 Ft14 990 Ft