A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Dog Lover társasjáték

Cikkszám: RS-AEGDOLORS

Kategória: Családi társasjáték

Szállítás: 1-14 munkanap


Játékosszám: 2~4 fő

Ideális játékosszám: 2 fő

Nyelv: Magyar

Játékidő: 30~30 perc

Életkor: 10

Javasolt életkor: 10

Összetettség: Egyszerű

Nyelvfüggőség: Közepes

Mechanika: Nyílt draft, Készletgyűjtés, Szupererők

  • Külső raktáron
6 989 Ft

Termékismertető

Dog Lover egy gyors, pörgős kártya és pontgyűjtögetős játék, amiben édesebbnél édesebb kutyákat fogadhatnak örökbe a játékosok. De a kutyával együtt a felelősség is jár. Nem csak otthont kell számukra biztosítani, hanem megfelelő ételt is - igen a kutyák is válogatósak, nem csak a macskák! De a kutya a sétát is igényli, a foglalkozást és hogy minél több trükköt tanítsanak nekik.

Taktikázz, használd fel megfelelő pillanatban a kártyákat. Gondoskodj róluk megfelelően és legyél tudatos gazdi!
 

A játékmenet igen könnyű. Egy játszma több fordulón át tart és egy kör az óramutató járásával megegyező irányba halad.

Új kártyát csak a trükk kártyák segítségével szerezhettek (a trükk kártyáitokat nem kell visszahelyezni a dobópakliba, hanem visszakerül hozzád). Helyezd le a kártyát a játéktér mellé úgy, hogy az őrkutya által lefedett sorból vagy oszlopból elvehess egy kártyát. Ha szereztél egy kártyát, utána kézből bármennyi kártyát kijátszhatsz majd.

Egy kutyakártya rögtön ott ül majd előtted. (Ügyes kutya! Jó fiú!)
 

 

Az ételkártyákat kicserélheted négy különböző ételtípusra. Az örökbefogadás kártyát rögtön kézbe veszed, és kicserélheted kettőt kicserélhetsz egy mentett kutyára, akik különleges képességgel vagy éppen játék-végi bónusszal érkeznek. (Ugye, hogy rögtön megéri mentett kutyát örökbe fogadni!)

kedvenc tárgy kártyák kutyajátékokat takarnak, és több pontot érnek, ha szettekbe gyűjtöd. A kutyaidomítás kártyákat egy-egy kutyához csatolhatod bónusz pontokért cserébe, de akár el is cserélheted őket, hogy új trükköt szerezz. Ugyan így plusz pontot ad a séta kártya is.


A játékot az nyeri, aki a legtöbb GyP-t (győzelmi pontot) szerezi. A pontozó lapok segítségével könnyen számon tudjátok tartani az eredményt, azt hogy a kutyáitok, mentett kutyáitok, a kedvenc tárgyak és csontok alapján. Ha véletlenül döntetlen lenne az eredmény, akkor az nyer, akinek több megetetett kutyája van. De ha így sem sikerül kihirdetni egy győztest, akkor az dönt, hogy kinek van több megetetett MENTETT kutyája.
 

Tégy meg mindent négylábú pajtásaidért, és seperd be a jó gazdiknak járó pontokat a játék végén! Mutasd be mindenkinek, hogy te vagy a világ legjobb kutya tartója és gondoskodj a szőrös, édes kis gyermekeidről!
 

Nincs szuperebb, mint egy szuper eb!

 

Termékjellemző alapján keresnél?


Népszerű termékek