A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Dereserdő dicsősége társasjáték

Cikkszám: RS-SRMFONORS

Kategória: Családi társasjáték

Szállítás: 1-4 munkanap


Játékosszám: 1~1 fő

Ideális játékosszám: 1 fő

Nyelv: Magyar

Játékidő: 15~30 perc

Életkor: 12

Javasolt életkor: 8

Összetettség: Haladó

Nyelvfüggőség: Közepes

Mechanika: Lapkontroll

  • Raktáron
5 390 Ft5 989 Ft

Termékismertető

Veled kerek a berek!
 

Az erdő állatai már régóta egységről álmodnak, egy közös királyságról. De vajon képes vagy a szavaid erejével egyesíteni őket? Formáld a történelmet és legyél igazi vezető a szavak által!
 

Játékmenet a következő lépésekből áll:

  • Válassz ki egy hűbérurat és látogasd meg - pontosan egyszer kell meglátogatnod mind a nyolc hűbérbirtokot. Minden uralkodó semlegesen kezd és ahhoz, hogy barátságossá váljanak különböző célszámot kell elérned.
  • Hozz be barátságos uralkodót a szövetség helyettesítésére.
  • Játssz ki párbeszédeket - ütéseket kell kijátszanod egymás után a kiválasztott hűbérbirtok uralkodójához, míg el nem fogy valakinek a kártyája. Az uralkodó színe határozza meg, hogy ő miről szeret beszélgetni (ez az adu). Helyezd a húzópakli felső kártyáját a dobópakliba, ez lesz az uralkodó kijelentése. Erre a kezedben tartott kártyák közül kell egyet választanod. (A színnek egyeznie kell, ha a tied magasabb értékű akkor pontot kapsz. Ha pedig az uralkodó kijelentése más színű, de te mégis a kedvenc témájával reagálsz, akkor szintén pont üti a markod.
  • Látogatás vége - ha nincs több lap a kezedben, vagy pedig a húzópakli üres, akkor a párbeszéd azonnal véget ér.
  • Ismételd meg a fenti lépéseket!
 

A játék vége:
 

Miután mind a nyolc hűbérbirtokot meglátogattad a játék véget ér. A barátságos hűbérbirtok a kártyán látható csillagok számával megegyező mennyiségű győzelmi pontot biztosít.
 

Add össze a pontokat és ha eléred a 16-ot már garantált a győzelem!
 

Ha pedig már kellőképpen jártas vagy Dereserdő berkein belül, akkor vedd kezedbe Kacsa Kisasszony emlékkönyvét. Ebben a kis füzetben kihívásokkal teli forgatókönyveket találsz, amely a Nagy Megállapodás utáni eseményeket írja le. De te is tudod: a háború soha nem lesz megoldás!


A Dereserdő dicsősége egy könnyed egyfős társasjáték, amelyben az erdő hűbérurait szeretné megnyerni magának a játékos.


Vajon te helyt tudsz állni és életre szóló barátságokat kötsz?

Termékjellemző alapján keresnél?


Népszerű termékek