A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

A rózsa varázsa társasjáték

Cikkszám: RS-NRSPTRRS

Kategória: Családi társasjáték

Szállítás: 1-4 munkanap


Játékosszám: 2~5 fő

Ideális játékosszám: 4 fő

Nyelv: Magyar

Játékidő: 50~70 perc

Életkor: 11

Javasolt életkor: 10

Összetettség: Haladó

Nyelvfüggőség: Közepes

Mechanika: Korlátozott kommunikáció, Kooperatív, Következtetés, Hexagonális rácsok, Mintafelismerés, Lapka lehelyezés

  • Raktáron
12 590 Ft13 989 Ft

Termékismertető

Ültessétek be közösen a királyi kertet rózsákkal, találjátok ki a királynő szeszélyeit, és tartsátok a fejeteket a nyakatokon!

Itt az idő, hogy a királyi kert újra teljes pompájában tetszelegjen. Ez könnyűnek hangzik, igaz? Pedig a Szív Királynőnek nehéz kedvére tenni. Főleg mikor a fejszéje suhintásával hangsúlyozza nem tetszését. Egy suhintás és nem csak a rózsa fog hullani, hanem a ti fejetek is.

Alice Csodaországban talányos világába csöppentek és titeket jelöltek ki az új királyi kertészeknek. A feladatotok, hogy rendbe rakjátok, virágba borítsátok a palota kertjét, legyen tökéletes, a királynő ízlésének megfelelően. Találjátok ki saját stratégiátokat és mellé a csapatmunkával fejezzétek be a kertet, miközben egy lépéssel mindig a királynő előtt jártok, különben fejetek vesztitek. A királynővel a sarkatokban ez lesz az utolsó mondat, amit hallani fogtok: – Üssétek le a fejüket!

Senki sem tudja pontosan a királynő ízlését - mindenki más-más szeszélyes utasítást kapott. A játékosok nyíltan beszélhetnek más játékos szeszélykártyájáról, de nem mondhatnak semmit a sajátjukról. Így már nem is olyan könnyű, nem igaz? Próbáljátok meg pontosan megtippelni egymás szeszélykártyáját, a négy szín egyikét (rózsaszín, piros, lila és sárga) és formáját (pikk, káró, treff és kőr), csak így juthattok plusz pontokhoz. Tippeljetek helytelenül és a királynő egyre sebesebben közelít felétek, hogy a fejetek vegye.

 

A rózsa varázsa egy különleges, gyönyörű kooperatív társasjáték 2-5 fő számára. Egy családi játék, amely próbára teszi - és fejleszti - a logikádat és dedukciós készségeidet. Vajon a ti kertészeti tudásotok tökéletes?

 

Termékjellemző alapján keresnél?


Népszerű termékek

Hősök útja társasjáték -10%
12 591 Ft13 990 Ft
Szurdokerdő kalandorai -10%
11 691 Ft12 990 Ft
Panic lab partijáték -10%
3 591 Ft3 990 Ft
Tichu kártyajáték -10%
2 691 Ft2 990 Ft