Bolondos játékok Bolondok napjára
Olvasási idő: csak ~2 perc

Bolondos játékok Bolondok napjára

2024-ben húsvét hétfőn nem csak a locsolókat kell várni vagy éppen locsolkodni kell indulni...

 

Bolondok napja, április elseje, a tréfák és vidámság napja is. Ezen a különleges napon számos hagyományos és új módon is megtréfálhatjuk barátainkat és szeretteinket, de mi lenne, ha idén egy kicsit másképp közelítenénk meg ezt az ünnepet?

Miért ne tölthetnénk el ezt a napot bolondosabbnál-bolondosabb társasjátékokkal? Legyen szó családi összejövetelről vagy baráti társaságról, a társasjátékok kiváló módját kínálják a közös nevetésnek és a bolondok napjának megünneplésének.

Az alábbiakban olyan társasjátékokat ajánlunk, amelyek tökéletesek arra, hogy feldobják április 1-jét. Készülj fel a meglepetésekre és a fordulatokra, mert ezek a játékok garantáltan a bolondok napjának szellemében szolgáltatnak szórakozást.

Fogda szappant! 

Nincsenek nyertesek, itt csak egy vesztes van. A cél, hogy ne te legyél az!

Maga a téma és a kártyák képei, nevei, szövegei önmagukban viccesek és egy jó társasággal már repkednek is bele a poénok. A szabályai egyszerűek, a játék pörgős, a nevetés garantált. Igazán bolond egy játék.

A Fogda szappant! lényege, hogy a pakliban vannak szappan és minden másfajta kártyák. Minden körben ki kell játszanod egy kártyát, és végre kell hajtanod a hatását. Ha szappankártya van nálad, azt nem játszhatod ki, kivéve, ha semmilyen más lapod nincs. Viszont, aki kijátszik egy szappant a kezéből, az rögtön veszít.

A játékot egyértelműen a humora emeli ki az UNO szintű kártyajátékok közül. Egyszerre nyújt görbe tükröt, és társadalomkritikát az amerikai börtönéletről, és annak aspektusairól. S teszi mindezt a lehető legsztereotipabb, legsértőbb, de közben mégis a legviccesebb módon.

Tekints bele az amerikai börtönéletbe, és közben próbáld meg nem elejteni a szappant! Mert ha le kell hajolnod érte, tudod mi következik...

A Halálsoron kiegészítővel még egy kis extra humort vihetsz a partiba. 

Villamos Dilemma

Pályaválasztási tanácstalanság halálosan komolytalan morális döntésekkel

Beteg... Tényleg beteg... Nagyon beteg, de aki szereti a morbid humort és el tud vonatkoztatni, annak igazán remek szórakozás, egy bolond helyzetben.

Csak komolytalanul szabad hozzáállni.  Az egyik játékos a villamosvezető, aki egy útelágazáshoz ér fékevesztett villamosával, ahol döntenie kell, melyik vágányra kanyarodik, és tarol le mindenkit az útjában.  A többi játékos két csapatra oszlik, és a legelképzelhetetlenebb módon kell meggyőzniük a villamosvezetőt, hogy miért ne a saját vágányukon robogjon keresztül a masiniszta, mert akkor kampec mindenkinek, aki rajta volt. 

A Villamosdilemma egy igazán életre szóló pályaválasztó játék!

Apropó Popó

Figyelmeztetés! A játék popókat tartalmaz... sok popót!

Nos, ez már könnyebben emészthető, de bolond játék. Az állat pofija, popija vagy kakija van a képen. Az Apropó popóban az a játékos nyer, aki a legtöbb arc-popó párost gyűjti be. Ahhoz, hogy neked legyen a legtöbb kártyád, fel kell pattannod a popsidról és a leggyorsabbnak kell lenned!

Aki ismeri a Cica, Pizza, Taco, Gida, Sajt és varinánsait, az már tudja, hogy mekkora nevetések keletkeznek az ilyen típusú játékokból. Itt sincs ez másképp. 

Figyelem, csapkodás, nevetés. Ez a sorrend! Cselekedj mielőbb, legyél te az első, és csapj le elsőként a kártyára.

 

Tegyük a bolondok napját emlékezetessé ezekkel a különleges társasjátékokkal, melyek garantáltan mosolyt csalnak mindenki arcára. Ha további bolondos partijátékokra vagy kíváncsi, nézz szét nálunk, biztos találsz a társaságnak megfelelő bolondságot! Ha kérdésed van, csak írj a hello@gamefun.hu-ra vagy hívj és segítünk a +36709460214 számon!


Címkék

Bolondos játékok Bolondok napjára