Kérdése van? Hívjon minket! +36709460214

Shards of the Jaguar társasjáték

Shards of the Jaguar társasjáték
Shards of the Jaguar társasjáték
Shards of the Jaguar társasjáték
Shards of the Jaguar társasjáték
A Shards of the Jaguar egy kompetitív, taktikai és startégiai elemeket is tartalmazó dedukciós játék. Egy törzsi beavatási szertartásról szól, melyben a játékosok egy-egy beavatásra váró törzstagot irányítanak azzal a céllal, hogy elnyerjék a törzs legendás állatának, a Jaguárnak az erejét. A legenda szerint ugyanis réges-régen a Jaguár volt a törzs őrzője, ami aztán egy szerencsétlen napon egy sötét átok hatására kristályszilánkokra szakadt.
A beavatási szertartás a törzs Szent Templomában folyik, ami még most is töltve van a Jaguár szilánkjaival, csak úgy, mint mágikus amulettekkel és térképrészletekkel, amik egyenesen a legértékesebb kristályhoz, a Jaguár szívéhez vezetnek.
Ám a templom a kincseken túl csapdákat is rejt, amiket maguk a játékosok aktiválnak! Ezért ahhoz, hogy megnyerd a játékot, nem elég csak a gyűjtögetned, de a többi játékos terveit is minél pontosabban ki kell talánod, hogy a csapdáiddal a megfelelő helyen és megfelelő időben kaphasd el őket.
Járj túl a többiek eszén, állíts trükkös csapdákat és légy te a Jaguár örököse, a törzs új őrzője!
Játékosszám
1 – 4 fő
Ideális játékosszám
4 fő
Játékidő
90 – 90 perc
Életkor
12
Javasolt Életkor
12
Összetettség
Gamer
Kategória
Stratégia
Mechanika
Akció pontok, Következtetés, Rácsmozgás, Moduláris tábla, Pontról pontra mozgás, Pontról pontra mozgás, Valós idő, Szupererők
Nyelvfüggőség
Független
Szállítási idő
3-5 munkanap
Nincs raktáron
17 990 Ft
Adatok
Cikkszám
GK-CLE10002