Kérdése van? Hívjon minket! +36709460214

Savanna Park társasjáték – magyar kiadás
Savanna Park társasjáték – magyar kiadás
14 490 Ft

Savanna Park társasjáték – magyar kiadás

Afrika szívének közepén versenyeztek a saját természeti parkjaitok optimalizálásáért. A játék menete egyszerű: a kört kezdő játékos megnevez egy állatlapkát, amit mindenkinek át kell helyeznie a parkjában. Az állatok legjobb helyét nem olyan egyszerű kiválasztani! Kapcsoljátok össze egymással az azonos állatfajokat, gyűjtsetek össze minél nagyobb állatállományt. Tereljétek az állatokat a vízlelőhelyekhez, és ügyeljetek arra, hogy a bozóttüzek ne jelentsenek veszélyt az állatokra. Az árnyas fák és a buja fű nemcsak hasznosak, hanem élelmet is biztosítanak számukra.

Igazán szép családi társasjáték, aminek színtere a páratlanul gyönyörű természeti adottságokkal rendelkező Afrika, mindez egy könnyed és egyszerű játékmenettel.
Játékosszám
1 – 4 fő
Ideális játékosszám
2 fő
Játékidő
20 – 40 perc
Életkor
8
Javasolt Életkor
8
Összetettség
Egyszerű
Kategória
Stratégia
Mechanika
Mintázás, Készletgyűjtés, Lapka lehelyezés
Nyelvfüggőség
Független
Szállítási idő
3-5 munkanap
Rendelhető
14 490 Ft
Részletek
A Savannah Park elsőre egy régi darabnak tűnhet, pedig alig két éves. A játék azért érdekes, mert az elején magad elé terítesz minden információt, így már a legelején kitalálhatod a taktikákat, hogy mit hova kellene illeszteni, mégis folyamatosan újra kell tervezned, mert bár magadnak építesz, nem csak te döntesz arról, hogy melyik állatot (lapkát) akarod pakolni, hanem a játékosok sorra teszik ezt.

Mindezt ráadásul szimultán, így nem elég, hogy pörgős, de egy állandóan változó elgondolást igénylő játék. A játék nagy előnye, hogy több variánst is tartalmaz, és akár egészen pici gyerekekkel is el lehet kezdeni, mert hamar beletanulnak a csordák összeterelésébe és abba, hogy a víz elengedhetetlen számukra.

Ráadásként akár egyedül is játszható, de sajnos csak annyit érhetünk el, hogy megtudjuk, mennyire vagyunk jók (vagy éppen tegyünk egy sétát az állatkertben).
Adatok
Cikkszám
GK-PIA34692