Kérdése van? Hívjon minket! +36709460214

Nemesis horror társasjáték (magyar kiadás)
Nemesis horror társasjáték (magyar kiadás)
55 990 Ft

Nemesis horror társasjáték (magyar kiadás)

A Nemesis egy űrbéli túlélő játék 1-5 játékos számára, hihetetlen figurákkal, agyafúrt és lebilincselő szabályokkal, melyben megtalálható az együttműködés, a blöffölés, a hátbadöfés, és egy ikonikus tudományos-fantasztikus horror kaland minden egyéb kelléke.

A legénység magához tér a hibernációból. Az állapotjelentés kritikus rendszerhibát jelez, és az űrhajó nem képes folytatni az útját. A feladat megtalálni a sérülést, megjavítani, és biztonságban visszatérni a Földre. Csakhogy akad egy probléma: a legénység egyik tagja meghalt. Valaki feltépte a hibernáló kapszuláját, és kirángatta a testét. Tovább rontja a helyzetet, zajokat hallani az űrhajó kiterjedt folyosórendszeréből. Olyanokat, amelyek nem hasonlítanak semmihez, amit azelőtt hallottál.

Amikor szembenézel az elképzelhetetlen borzalommal, akkor vajon megbízhatsz-e a társaidban?
Játékosszám
1 – 5 fő
Ideális játékosszám
4 fő
Játékidő
90 – 180 perc
Életkor
12
Javasolt Életkor
14
Összetettség
Gamer
Kategória
Stratégia
Mechanika
Kampány, Kooperatív, Kockadobás, Lapkontroll, Titkos szerepek, Moduláris tábla, Játékos kiütés, Fél-Kooperatív, Csapatjáték, Áruló, Szupererők
Nyelvfüggőség
Közepes
Szállítási idő
3-5 munkanap
Rendelhető
55 990 Ft
Részletek

Szorongás? Küzdelem? Idegenek közeledte? Misztikum? Remény? 
Kipróbáltuk a Nemesis alapjátékot, amely egy űrhajón zajlódó horror stratégia. Titkos szerepei révén sosem tudhatjuk, hogy ki van velünk és ki ellenünk. Ez önmagában veszélyt jelent, hiszen az asztal másik oldalán ülő személy is az ellenségünk lehet. Kattints, és tudj meg többet erről az elképesztő játékról! A Tippek és trükkök is érdekelnek? Itt találod őket!

Adatok
Cikkszám
GK-DEL34544