Kérdése van? Hívjon minket! +36709460214

Mansions of Madness társasjáték 2. kiadás

Hátborzongató szörnyek és kísértetek lapulnak a földeken, síroknál, iskolákban, templomokban és Arkaham elhagyatott épületeiben Massachusettsben. Néhányan közülük sötét összeesküvést szőnek míg mások szerencsétlen áldozataikra lesnek hogy felfalják vagy az őrületbe kergessék őket. Egy maroknyi bátor ügynökön múlik hogy felfedezzék az átkozott helyeket és lerántsák a leplet erről a túlvilági összeesküvésről, megmentve a várost a pusztulástól. A 2. kiadást már egy applikáció vezérli (amely elérhető Androidra, iOS-re, Mac-re és Windowsra egyaránt), amelynek segítségével a mesélő szerepe kimarad a játékból, és teljesen kooperatívvá válik a játék. A doboz tartalmaz egy ún. Conversion kit-et, amelynek segítségével az első kiadás tartozékai használhatók a második kiadással.
Szállítási idő
1-4 munkanap
Játékosszám
1 – 5 fő
Ideális játékosszám
4 fő
Játékidő
120 – 180 perc
Életkor
14
Javasolt Életkor
12
Összetettség
Haladó
Kategória
Kalandjáték
Mechanika
Mozgatás, Kooperatív, Kockadobás, Lapkontroll, Térképépítés, Moduláris tábla, Szerepjáték, Kampány, Csapatjáték, Áruló, Szupererők
Nyelvfüggőség
Függő
Nincs raktáron
51 990 Ft
Részletek
Mansions of Madness: Horror és rejtélyes társasjáték egy-öt játékos számára, amely ugyanabban az univerzumban játszódik, mint az Eldritch Horror és az Elder Sign. Engedd, hogy a magával ragadó játék végigvezessen Innsmouth fátyolos utcáin és Arkham elátkozott kúriáinak kísértetjárta folyosóin, miközben válaszokat és megnyugvást keresel. Nyolc bátor nyomozó áll készen arra, hogy szembenézzen a félelem és a rejtély négy forgatókönyvével, fegyvereket, eszközöket és információkat gyűjtve, összetett rejtvényeket megoldva, szörnyekkel, őrülettel és halállal küzdve. Nyisd ki az ajtót, és lépj be az őrület e hajmeresztő kúriáiba. Mansions of Madness: Második kiadás. Többre lesz szükséged a túlélésnél, hogy legyőzd a várost terrorizáló gonoszokat.
Adatok
Cikkszám
GK-GAM35055