Kérdése van? Hívjon minket! +36709460214

Kolosszus Aréna társasjáték

Miközben titáni küzdelem zajlik alant az arénában, a játékosok fogadásokat kötnek azokra a mitológiai lényekre, akik szerintük győzni fognak. Minden lény rendelkezik saját képességgel és annak ügyes kihasználásával győzelemre vezethető. Az izgalom egyre csak fokozódik, ahogy minden fordulóban kiesik egy lény. A te favoritod megmarad? Vagy legyőzik a bajnokod és minden pénzed odavész?

Ez a játék az Avalon Hill régi klasszikusának, a Titan: The ArenaTM-nak az új változata, gyönyörű illusztrációkkal és négy, az eredeti változatban még nem szereplő bajnokkal, hogy a játék még izgalmasabb, még élvezetesebb legyen.
Szállítási idő
1-4 munkanap
Játékosszám
2 – 5 fő
Ideális játékosszám
3 fő
Nyelv
Magyar
Játékidő
40 – 60 perc
Életkor
8
Javasolt Életkor
10
Összetettség
Haladó
Kategória
Családi stratégia
Mechanika
Fogadás/blöff, Lapkontroll, Befektetés
Nyelvfüggőség
Közepes
Nincs raktáron
5 990 Ft
Részletek
A Colossal Arena/Titan:The Arena egy stratégiai kártyajáték 2-5 játékosnak: nem harcosokként, hanem nézőként játszol, szurkolsz és fogadsz a közelharcra egy fantasy arénában/kolosszeumban, ahol fantasy lények küzdenek meg egymással!

Minden fordulóban az egyik lény meghal. Hogy eldöntsék, melyik szerencsétlen lélek lesz az áldozat, a játékosok számozott hatalomkártyákat tesznek a lények elé, a legalacsonyabb a temetőbe kerül. A számozott hatalomkártyák kijátszása során a pozícióért való versengés és a stratégiai diplomácia intenzív lehet - de ami még érdekesebbé teszi ezt a játékot, hogy a játékosok a játék során fogadásokat kötnek, amelyek néha lehetővé teszik számukra, hogy egy-egy lény különleges erejét használják a csatában!

A játék végén az a fogadó nyer, aki a legtöbb nyereményt szedte össze - ez csak egy újabb nap a fantázia-szörnyek szerencsejátékosának életében.
Adatok
Cikkszám
GK-XDEL33061