Kérdése van? Hívjon minket! +36709460214

13

Királyságok társasjáték

Királyságok társasjáték
Királyságok társasjáték
Királyságok társasjáték
Egy buja, termékeny kontinensen hatalmas birodalmak vetélkednek az erőforrásokért. Ám az alattomos lápokban, elhagyatott temetőkben a gonosz rejtőzik- a bölcs uralkodó elkerüli az ilyen helyzeteket.

A Királyságok egy pörgős taktikai játék.
A játékosok rivális uralkodók, akik a három forduló során várakat építtetve növelik befolyásukat és vagyonukat.

A játékos kétféle dolgot tehet a körében: Vagy egy lapkát helyez le a táblára, vagy egy várat a készletéből. A lapkák területeket szimbolizálnak és 1-6-ig bírnak értékkel, de vannak negatív értékkel bíró területlapkák, és olyanok is, amik speciális hatással bírnak (sárkány, aranybánya, varázsló, hegy), míg a várak jelképezik a játékosok birtokait.

Amikor a tábla minden mezőjére rákerült valami (lapka vagy vár), kiértékelésre kerül minden függőleges és vízszintes sor, és a játékosok azokból a sorokból és oszlopokból szerezhetnek pontokat, amelyikbe tettek várat. Minél több tornya van egy várnak, annál többszöröse szerezhető a pontoknak rajtuk keresztül. A kiértékelés után leveszünk mindent a tábláról, de csak az egyes tornyú várakat kapják vissza a játékosok, így a rendelkezésre álló várakat megfontoltan kell beosztani a három fordulóra.
Szállítási idő
1-4 munkanap
Játékosszám
2 – 4 fő
Ideális játékosszám
2 fő
Játékidő
45 – 45 perc
Életkor
9
Javasolt Életkor
8
Összetettség
Egyszerű
Kategória
Stratégia
Mechanika
Lapka lehelyezés
Nyelvfüggőség
Független
Nincs raktáron
8 490 Ft 
7 383 Ft
Kezdete: 2023.11.30   Vége: 2023.12.20
Kedvezmény 13
Megtakarítás 1 107 Ft
Adatok
Cikkszám
GK-DEL28870