Kérdése van? Hívjon minket! +36709460214

Kanban EV társasjáték (magyar kiadás)
Kanban EV társasjáték (magyar kiadás)
54 990 Ft 
48 941 Ft
11

Kanban EV társasjáték (magyar kiadás)

Egy kezdő alkalmazott szerepét öltöd magadra, aki gondoskodik a beszállítókról és készletekről, fejleszti az autóalkatrészeket, és időnként a kezedet is összekoszolod a szerelősorok mellett, hogy felpörgesd a termelést, és lenyűgözd Sandrát, a gyár igazgatóját.
Szállítási idő
1-4 munkanap
Játékosszám
1 – 4 fő
Ideális játékosszám
3 fő
Játékidő
60 – 180 perc
Életkor
14
Javasolt Életkor
14
Összetettség
Profi
Kategória
Stratégia
Mechanika
Akció pontok, Lapkontroll, Munkás lehelyezés
Nyelvfüggőség
Független
Rendelhető
54 990 Ft 
48 941 Ft
Kezdete: 2023.03.28   Vége: 2023.12.20
Kedvezmény 11
Megtakarítás 6 049 Ft
Részletek
Az elektromos járművek (EV-k) 2014 óta egyre elterjedtebbek, és az autóipar jövőjét jelentik. Ezek kiváló járművek, mivel hatékonyabbak, könnyebben karbantarthatók, tisztábbak és olcsóbban üzemeltethetők. Kompjuterizált gépek, amelyek mesterséges intelligenciát használnak a biztonság javítása érdekében, és a közeljövőben autonóm vezetést fognak biztosítani. Életük során szoftverfrissítéseket kapnak, és folyamatosan fejlődnek, ellentétben hagyományos, belső égésű motorral hajtott társaikkal, amelyek elavulni kezdenek, amint elkezdjük használni őket.

Te fogod felügyelni ezeknek a járműveknek a gyártását Kanban EV-ben, a "kanban" (看板) egy olyan ütemezési rendszer neve, amely támogatja a hatékony összeszerelőszalagot, a just-in-time gyártást és a zökkenőmentes munkafolyamatot. A játék során a játékosok újonc alkalmazottak szerepébe bújnak, akik megpróbálják biztosítani karrierjüket. A beszállítók és a készletek kezelését, az autóalkatrészek fejlesztését és újítását, valamint a futószalagon való zsírosodást kell megoldaniuk annak érdekében, hogy növeljék a termelést és lenyűgözzék a gyárigazgatót.

Okos módon kell felhasználnod az újrahasznosító létesítményeket és a gyár korlátozott készleteit, hogy megfelelő alkatrészeket szerezz, amikor a beszállítók hiányt szenvednek. Mivel a gyárnak optimális hatékonysággal kell működnie, a termelés nem vár rád vagy a hibákra. Sandra, a gyárigazgató felülvizsgálja a teljesítményedet, és tartja a tempót a gyárban.

A Kanban EV egy olyan játék, amely az erőforrás- és időgazdálkodásra összpontosít, és amely egy egész gyártóüzem vezetői székébe helyez téged, versenyezve a gyári célokért és a legmagasabb szintű előléptetésért. A játékban különböző műveletek elvégzéséért termelési pontokat (PP) szerezhetsz, és az a játékos nyer, akinek a játék végén a legtöbb PP-je van.

-leírás a kiadótól
Adatok
Cikkszám
GK-DEL34661