Kérdése van? Hívjon minket! +36709460214

Dungeon Lords stratégiai társasjáték

Dungeon Lords stratégiai társasjáték
Dungeon Lords stratégiai társasjáték
Egy kocsmában találkoznak. Vedelnek pár pofa sört. Mielőtt az éjszaka véget ér, az erős harcos, a ravasz varázsló, az elkötelezett pap és az alattomos tolvaj egy szétválaszthatatlan csapattá áll össze, készen arra, hogy megszabadítsák a világot a gonosztól. Nem is gondolnád? Épp most történik valami gonosz nem is olyan messze.

Egy sötét úr alagutakkal, csapdákkal, kincsekkel és trollokkal töltötte meg a közeli dombokat. Így reggel (vagy délután, ha túl sokat vedeltek) a hősök útra kelnek, hogy harcba induljanak az Igazért, meghódítsák a kazamatákat és megbüntessék a gonosz urat (természetesen elkobozva az összes kincsét). Egy klasszikus forgatókönyv és minden veterán kazamata-felforgató el tudja mesélni, hogy ennek így kell történnie.

De mi a helyzet a sötét úrral? Gondolt bárki valaha is az Ő érzéseire? Azok a kalandorok, akiknek egész életükben nem volt egyetlen becsületes munkanapjuk se, el se tudják képzelni, mekkora erőfeszítés kell egy ilyen lenyűgöző kazamata felépítéséhez. Fogalmuk sincs, milyen nehéz alagutat vájni a gránitba, mennyire drágák manapság a jó csapdák, milyen nehéz szakképzett koboldokat találni vagy hogy milyen sok étel kell egy troll etetéséhez. És a bürokrácia! A kazamatáknak meg kell felelniük a szigorú biztonsági előírásoknak, az aranybányászat merev szabályainak és az adófizetésnek, amikor a Kazamaták Minisztériuma úgy gondolja. És amint a kazamata elkészült, néhány, a jó ügyért harcoló csapat jön és felforgat mindent. Nem könnyű egy kazamataúr élete.
Szállítási idő
1-4 munkanap
Játékosszám
2 – 4 fő
Ideális játékosszám
4 fő
Játékidő
90 – 90 perc
Életkor
12
Javasolt Életkor
12
Összetettség
Gamer
Kategória
Stratégia
Mechanika
Műveletsorok, Lapkontroll, Szimultán akciók, Lapka lehelyezés, Munkás lehelyezés
Nyelvfüggőség
Független
Nincs raktáron
12 990 Ft
Adatok
Cikkszám
GK-GAM18576