Kérdése van? Hívjon minket! +36709460214

Az élőhalottak éjszakája - Egy Zombicide játék társasjáték
Az élőhalottak éjszakája - Egy Zombicide játék társasjáték
31 990 Ft

Az élőhalottak éjszakája - Egy Zombicide játék társasjáték

Mi történne, ha ti lennétek Az élőhalottak éjszakájának, vagyis George A. Romero híres filmjének a hősei? Fogjatok össze a túlélőitekkel és közösen küzdjetek a játék egyszerű és intuitív szabályai által irányított ghoulok ellen. A túlélőitek személyisége a mozifilm hangulatát idéző Romero-mód és az akciódús Zombicide-mód között váltakozik majd, miközben szembenéztek az élőholtak hordáival! Keressetek fegyvereket, pusztítsátok a ghoulokat és mindeközben fejlesszétek tulajdonságaitokat. Ám minél több ghoult öltök, annál több érkezik. Vajon túlélitek az éjszakát?

Az élőhalottak éjszakája játékban 10 különböző helyszínen küzdhettek meg a ghoulokkal, miközben újraélhetitek a film cselekményét a jelenetek megismerése során. A túlélők sorsa már a ti kezetekben van!
Szállítási idő
1-4 munkanap
Játékosszám
1 – 6 fő
Ideális játékosszám
3 fő
Játékidő
60 – 60 perc
Életkor
14
Javasolt Életkor
8
Összetettség
Haladó
Kategória
Stratégia
Mechanika
Kooperatív, Kockadobás, Moduláris tábla
Rendelhető
31 990 Ft
Részletek
Az élőhalottak éjszakája - Egy Zombicide játék egy önálló játék a Zombicide franchise-ban, amely George A. Romero azonos című filmjén alapul.
Az élőhalottak éjszakája - Egy Zombicide játékban a játékosok a film főszereplőinek bőrébe bújnak, akik egy elszigetelt házban húzódnak meg, miközben körülöttük a halottak életre kelnek. Az eredeti filmben a néhány túlélő a házban húzza meg magát, miközben a ghoulok (ahogy a filmben nevezik őket) folyamatos fenyegetést jelentenek kívülről. Ez egy feszült pszichológiai thriller, tele komor hangulatokkal és sötét témákkal, de a játékban a túlélők felvehetik a harcot az élőhalottak hordáival. A játék a szokásos Zombicide mechanikát használja.

A játék két változatot tartalmaz: Romero - ahol a karakterek az eredeti film tulajdonságaival rendelkeznek, és Zombicide: ahol a filmbeli karakterek tulajdonságait a Zombicide világának megfelelően felerősítették - de mindig megvan az esély arra, hogy visszafejlődjenek az eredeti Romero karakterükké.
Adatok
Cikkszám
GK-DEL34636
Hasonló termékek