Kérdése van? Hívjon minket! +36709460214

Abyss társasjáték

Abyss társasjáték
Abyss társasjáték
Abyss társasjáték
Abyss társasjáték
Abyss társasjáték
Abyss társasjáték
Abyss társasjáték
Az óceán sötét mélyén Abyss uralkodó nélkül maradt, s már gyűlnek a trónkövetelők, hogy maguknak kaparintsák meg a vízi birodalom feletti hatalmat.
A játékosoknak minden ravaszságukat be kell vetniük ahhoz, hogy megnyerjék vagy megvásárolják a tanács komoly befolyással rendelkező tagjait. Alantas céljaink eléréséhez felhasználhatjuk a magunk mellé állított tanácstagok képességeit, hogy a birodalom minél több részét hajthassuk uralmunk alá.

Az Abyss trónjáért folytatott küzdelemben felfedezhetjük a vizek mélységében rejtező lények öt fajtáját (tintahalak, kagylók, rákok, csikóhalak és medúzák), akiket le is győzhetünk, majd az így megszerzett kártyák segítségével juthatunk a tanácstagok lapjaihoz. A befolyásos személyektől kulcsokat kaphatunk, amik a birodalom mélyén rejtező területek feletti befolyás megszerzéséhez szükségesek.

Abyss lenyűgöző világa csodálatos grafikájú kártyalapokon keresztül tárul a játékosok elé, fizetőeszközként pedig gyöngyök vannak a dobozban, kagyló alakú tárolókban.
Játékosszám
2 – 4 fő
Ideális játékosszám
4 fő
Játékidő
30 – 60 perc
Életkor
14
Javasolt Életkor
12
Összetettség
Haladó
Kategória
Stratégia
Mechanika
Licitálás, Lapkontroll, Memória, Nyílt draft, Szerencsepróba, Készletgyűjtés
Nyelvfüggőség
Közepes
Szállítási idő
3-5 munkanap
Nincs raktáron
11 990 Ft
Adatok
Cikkszám
GK-ASM33571