Kérdése van? Hívjon minket! +36709460214

A Gyűrűk Ura: Utazások Középföldén stratégiai társasjáték
A Gyűrűk Ura: Utazások Középföldén stratégiai társasjáték
49 990 Ft

A Gyűrűk Ura: Utazások Középföldén stratégiai társasjáték

Az Utazások Középföldén egy kizárólag kooperatív, fantasy és kaland társasjáték, 1-5 játékos számára. Te és a barátaid J.R.R. Tolkien A Gyűrűk Ura világa hősies karaktereinek szerepeit öltik magukra, akik Középföldét járják, hogy elvetemült ellenségekkel vívjanak csatákat, bátor döntéseket hozzanak, és harcba szálljanak a világot fenyegető gonoszsággal.
Lebilincselő kampányainak elágazó történetvezetésével, összetett mellékküldetéseivel, egyedi térkép generálási rendszerével és rendkívüli újrajátszhatóságával az Utazások Középföldén minden alkalommal újabb meglepetéseket tartogat. A játék egymással összefüggő forgatókönyveit végigjátszva össze kell dolgoznotok, hogy kibogozzátok a rejtélyek szálait, ellenségekkel küzdjetek, és egyre tovább göngyölítsétek a történetet, miközben igyekeztek védelmezni Középföldét a terjedő sötétséggel szemben.
Nagy kaland vár mindazokra, akik eléggé vakmerőek belevágni. Gyűjtsd hát magad köré barátaidat, rakjátok meg a batyuitokat, és próbáljatok szerencsét az Utazások Középföldén játékkal!
Játékosszám
1 – 5 fő
Ideális játékosszám
2 fő
Játékidő
60 – 120 perc
Életkor
14
Javasolt Életkor
10
Összetettség
Haladó
Kategória
Stratégia
Mechanika
Kampány, Kooperatív, Moduláris tábla, Pakliépítés, Szerepjáték, Szupererők
Nyelvfüggőség
Függő
Szállítási idő
3-5 munkanap
Rendelhető
49 990 Ft
Adatok
Cikkszám
GK-DEL34570