A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Newton (magyar kiadás) társasjáték

Cikkszám: GF-DEL34562

Kategória: Stratégiai társasjáték

Szállítás: 1-4 munkanap


Játékosszám: 1-4 fő

Nyelv: Magyar

Játékidő: 90 perc

Életkor: 14

Javasolt életkor: 12

Összetettség: Gamer

Nyelvfüggőség: Független

Mechanika: Pakliépítés, Játék végi bónuszok, Lapkontroll, Bevétel, Nyílt draft, Pontról pontra mozgás, Lapka lehelyezés, Változatos előkészületek

  • Külső raktáron
17 990 Ft

Termékismertető

A Newton egy stratégiai társasjáték, melynek során akciókártyákat helyezel a tudóstáblád íróasztalára, hogy végrehajthasd az általuk biztosított lehetőségeket. Az akciók értéke a játék előrehaladtával attól függően növekszik, miként specializálódsz a képességeiddel. Be kell utaznod egész Európát, meglátogatva városait, egyetemeit és tájait, melyek egykor hatalmas és titokzatos tudás tárhelyei voltak. Tanulmányozd a múlt híres tanítóinak munkáit és tanulj az akadémiai továbbképzéseken is! Dolgozz ki új elméleteket, hogy forradalmi technológiai újításokra lelj! Eközben dolgozz keményen, hogy megteremtsd mindezen kutatásaid és teendőid gazdasági hátterét, és próbáld elnyerni a korszak mestereinek támogatását!

Termékjellemző alapján keresnél?